Impresionirao na Mundijalu, žele ga veliki evropski klubovi, kakav će biti epilog?

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 23.07.2018.
11:56
Izvor: Sportske.net

Prelazni rok nakon tek završenog Mundijala je uvek prepun raznih priča i nagađanja, ali izgleda da ovaj igrač ipak neće napustiti klub ovog leta.

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Francuska je dominantno osvojila Mundijal, a njeni reprezentativci su verovatno najpoželjniji sada.

Ko je gledao Francuze, nije mogao a da ne zapazi fantastičnog defanzivca za koga praktično niko nije znao, u pitanju je mladi Bendžamin Pavar.

Dvadesetdvogodišnji fudbaler je zainteresovao brojne klubove i samo je pitanje vremena kada će obući dres nekog od njih.

Trenutno igra za Štutgart u koji je došao 2016. godine, a na ovogodišnjem Mundijalu je odigrao šest utakmica i postigao jedan gol.

Totenhem i Bajern su na pol poziciji za dovođenje ovog fantastičnog igrača, ali ima i novih informacija po kojima on i pored sve većeg interesovanja neće napustiti Štutgart, makar ne ovog leta.

Navodno je Totenhem poslao ponudu tešku 49 miliona evra, a Poketino ga vidi kao idealnu zamenu za Alderverelda, ukoliko on napusti klub.

Logično je da Bajern najviše želi ovog igrača, opšte je poznato da oni vrlo retko dopuštaju da im ovakvi igrači iz Bundeslige promaknu. Svi su ga već videli u dresu Bajerna, ali to će izgleda morati da sačeka, makar do sledećeg leta.

Pavar ima otkupnu klauzulu 33 miliona, ali jasno je da će Štutgart zaraditi više od toga. Pominjala se i Roma, ali ona definitivno ne može da parira Bajernu i Totenhemu u ovoj trci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke