Imamo dogovor, Belgijanac u Dortmundu, smeju se i Venger i Konte!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 31.01.2018.
10:29
Izvor: Sportske.net

Ono što se čekalo, uslediće poslednjeg dana prelaznog roka, "Milioneri" našli zamenu, ovo će biti najveći posao u januaru. Slave i navijači Čelsija!

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Priča je izgleda gotova, kako javlja BBC, Mišu Bačuaji je odleteo za Nemačku, ide u Dortmund gde će proći lekarske preglede i potpisati ugovor sa Dortmundom. On će biti zamena za Obamejanga koji odlazi u Arsenal, pa je ta saga izgleda završena.

Sada su navijači Čelsija na iglama, ali čini se da će i oni dočekati, svi uslovi su ispunjeni, dobiće pojačanje, stiže Olivije Žiru.

Naime, Arsenal je čekao rasplet oko Obamejanga, prodaće Francuza koji je sada prekobrojan za oko 20 miliona evra, tačnije nešto više sa bonusima. U ovom trenutku čeka se potvrda, ali ovaj dan bi trebalo da završi povoljnim raspletom za sve tri strane.

Žiru bi trebalo da bude alternativa za Moratu, on nije želeo prvo u Dortmund, zatim se predomislio, ali se pojavio Čelsi.

Na kraju, najvažnije mu je da igra, imaće više mesta u "Plavcima", bori se za mesto u reprezentaciji Francuske za predstojeći Mundija.

Mnogi se slažu da je engleski šampion napravio sjajan posao i da je dobio veoma kvalitetnog igrača za malu sumu, ako imamo u vidu za kakav su novac odlazili napadači u poslednjih šest meseci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 31.01.2018
16:32

Ne znam meni se ovo licno ne svidja.Mnogi plavci kao i ja su govorili da dolazak Dzeke nije dobar jer je u godinama i tusio bi se razvoj mladih igraca.Ista stvar je i sa Ziruom koji ima godina skoro ko Dzeko.Pustaju Batshuayia na pozajmicu koji je mladji i sigurno bolji od Zirua a dovode igraca koji je u godinama i visak u Arsenalu.Neshvatljiv potez ali dobro vidjet cemo sta ce biti na kraju ove sezone.

avatar
nenadtanas
Wednesday, 31.01.2018
15:49

Neka je sa srecom Michy ! Pokazi Conteu sta znas i vrati se u CFC sto pre !

avatar
Capitano
Wednesday, 31.01.2018
13:00

Po meni najbolje proso Dortmund.

avatar
Mangus
Wednesday, 31.01.2018
12:08

Svi su dobro prosli ovde. Jel u pitanju pozajmica za Micija ili ga kupuju?

avatar
Blackmamba24
Wednesday, 31.01.2018
11:59

Odlican posao, imaju opciju jos da vrate Bacuaija a za stalno dobijaju dokazanog napadaca

avatar
Navijač Juventusa
Wednesday, 31.01.2018
11:56

Moja prognoza - Batshuaji ce se pokazati najbolje od njih trojice.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 31.01.2018
11:49

Volim Micija jedan od omiljenih igraca kao i vecini navijaca Celsija. Ali ovo je dobar potez za sve strane. Jednostavno ne uklapa se u Konteovu filozofiju i to je to. Mici bi u Celsiju od pre 10 godina davao 25 golova u sezoni to svi mi znamo. Pa on cak i ove dao 10 a igrao kad se sve sabere mozda i manje od 10 meceva po minutima. Ili u vecini drugih klubova. On sad nema sta u Dortmundu da dokazuje bilo kome, zna i Konte da ce se on nadavati golova kao Auba ali Antonio je zeleo target men-a koga je dobio u Ziruu. Sad je na njemu da od njega napravi Pelea iz italijanske reprezentacije i da nam svima pokaze da je bio upravu. Inace kritikovace ga. Ali za ovaj novac nista se ne gubi a Mici svakako ostaje nas igrac. I bice bitan za Celsi u buducnosti. Ziru ja kratkorocno resenje, imamo velika ocekivanja od njega. Od je dosta podcenjen a covek dao 16 golova na poslednjih 24 francuske reprezentacije.

avatar
Wednesday, 31.01.2018
11:43

Nije bas da se vesele navijaci Celsija, ja sam vise voleo da ostane Micij. Mada koliko citam samo je pozajmica do kraja sezone bez opcije otkupa jos ce preuzet celu njegovu platu i platit ce pozajmicu 2 mil.€ to mozda i nije lose. Kasnije vratiti Micija ako udje u golgetersku formu i pustiti ga ravnopravno sa Moratom da se bori. Dalje Ziru je isto extra fudbaler i kao 2 ili 3 napadac je odlican.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 31.01.2018
11:34

Svonsi doveo bolja pojacanja od Celzija 😂😂😂