Ima nade za Zahu, nova ponuda!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 11.07.2019.
09:34
Izvor: Sportske.net

O ovoj bi Palas mogao da razmisli...

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Arsenal ne odustaje od Zahe, iako Kristal Palas traži ogroman novac. Ponudu od 50 miliona su odbili, ali bi nova mogla da ih zaintrigira. Naime, Arsenal uz novac nudi i par igrača, što bi moglo da pokoleba "Orlove".

U pitanju su Elneni i defanzivci Karl Dženkinson i Kalum Čejmbers, neki od njih bi pojačao Palas, a klubu bi ostalo dovoljno novca i prostora da u narednih mesec dana kupi još nekog igrača.

Podsetimo, prodali su Van-Bisaku Junajtedu, ne žele da se odreknu Zahe, ali ne treba im nezadovoljan igrač. Sjajni fudbaler traži da ga puste, ima neku vrstu obećanja od prošle sezone da će mu dozvoliti da pređe u veliki klub, ali Arsenal nema 80 miliona evra.

Dženkinson je desni bek, mogao bi da zameni Van-Bisaku. "Orlovi" do sada nisu kupovali, stigao je irski golman Henderson iz Notingem Foresta kao slobodan igrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 11.07.2019
10:50

Eto 40-50 mil i Elneni+Djenka.Sky sports je izneo neke novosti,navodno da se cica otvorio i sad je budzet 120m.Mada je to malo verovatno :D

avatar
bebel
Thursday, 11.07.2019
10:39

Arsenal je svojedobno doveo Chambersa kao veliku mladu nadu. Danas više nije ni mlad, a nada je još samo u tome da će ga nekom uvaliti...