Ima li za Grujića budućnosti u Liverpulu? Klopu stiže važan poziv!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.05.2019.
14:07
Izvor: Sportske.net

Predstojeće leto biće od ključne važnosti za reprezentativca Srbije.

Epa/Felipe Trueba
Epa/Felipe Trueba

Povezane vesti

S obzirom da pre godinu dana nije bio u ozbiljnim planovima Jirgena Klopa u Liverpulu, Marko Grujić je napravio sjajan potez odlaskom na pozajmicu u berlinsku Hertu, gde je ove sezone ostavio izvanredan utisak.

Ukupno 22 utakmice je odigrao za tim iz Berlina, postigao pet golova, uz jednu asistenciju, a učinak bi bio i još bolji da u par navrata nije imao kraće pauze zbog povreda.

Međutim, kraj sezone donosi za njega novu neizvesnost - pozajmica ističe, trebalo bi da se vrati u ekipu koja je bez njega stigla u finale Lige šampiona, koja je bila na pragu titule u Premijer ligi i opet je veliko pitanje da li će za njega biti mesta u Klopovom timu, bez obzira na odlične igre u Herti.

Ugovorom je za ''Redse'' vezan do leta 2023. godine, a prema poslednjim informacijama, u Herti ne žele tek tako da se odreknu srpskog reprezentativnog veziste. Tokom sezone ostala je upamćena i izjava trenera Herte Pala Dardaija o Grujićevom učinku u ovom klubu:

''Ja sam u Herti proveo 22 godine, ali Marko je najbolji vezista koga sam video u ovom klubu u tom periodu''.

Na tu temu se sada oglasio sportski direktor Herte Mihael Prec je najavio početak pregovora sa Liverpulom.

''Sad kada je šampionska trka u Engleskoj završena, uputiću poziv Jirgenu Klopu'', naglasio je Prec.

Čekamo rasplet, ali problem za Hertu je što se nije plasirala u Evropu, pa Grujiću neće moći da ponudi mečeve na međunarodnoj sceni sledeće sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Wednesday, 15.05.2019
14:21

Bukvalno u svakoj vijesti citirate Dardaija, jes Gruja dobar, ali je on pretjerao, a pretjerujete i vi

avatar
Don Carlo
Wednesday, 15.05.2019
14:16

kakav crni Grujić, nemojte da se šalimo. U redu, šala, šala, al sad ga prećeraste

avatar
Jean-Luc Picard
Wednesday, 15.05.2019
15:03

Sta fali grujicu molim te? Samo zato sto je nas, automatski ne moze biti dobar, jel to? Ja sam ubijedjen da uopste nije daleko od Vajnalduma, pa mozda ni Hendersona. A ima 22, 23 kolko li vec. moze samo da napreduje.

avatar
Jean-Luc Picard
Thursday, 16.05.2019
12:09

budimo realni, liverpul na svuim pozicijama ima World Class igrace osim na sredini terena. Na sredini su uglavnom industrijalci + keita koji mora da se dokaze. Grujic moze da se bori sa njima i moze da napreduje. Ne vidim razlog zasto ne bi mogao da postane vise od ovog sto je sad. I ne vidim razlog zasto to tebi i drugima toliko smeta. Koliko znam, ti ne volis nesto posebno Liverpul, pa zasto bi tebe na kraju krajeva bilo briga ko igra kod nas? Samo diskutujemo, bez pretenzija i losih osecanja

avatar
Don Carlo
Wednesday, 15.05.2019
15:55

ne nego upravo suprotno, treba da ga okivamo u zvijezde samo zato sto je nas a veze nema, realno za Lpoola nije, mozemo da ga hvalimo koliko hocemo ali vrijeme ce pokazati... Ako je tako kvalitetan kao sto kazes, ne mora igrati u Lpoolu, moze i u Realu, Barseloni, Bajernu, Sitiju, PSG... dje god se traze vrhunski igraci, a nesto mi se ne cini da se otimaju oko njega