Ima li većeg komplimenta? Srbin dobio nadimak "Mali Zidan", hoće li ga "veliki" trenirati?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 31.05.2018.
08:33
Izvor: Sportske.net

Trka se zahuktava, cena se zna, nove provokacije usledile juče. Kako će se završiti vrela letnja saga?

EPA PHOTO EPA GERRY PENNY
EPA PHOTO EPA GERRY PENNY

Povezane vesti

Klaudio Lotito je nastavio sa provokacijama, odbacio je Juventus kao moguću destinaciju za svog najvrednijeg igrača.

"Nemaju oni novac za to", u svom stilu je rekao predsednik Rimljana bacivši udicu Juventusu.

"Gazeta delo Sport" tvrdi međutim da Juventus ima novac za Sergeja, samo je pitanje koga bi žrtvovali, pominju se Aleks Sandro i Iguain, ili prodaja Pjanića koga žele i Barsa i Real.

Međutim, to je malo verovatno.

"Gazeta" Milinković Savića zove "Mali Zidan", sugeriše da bi Lacio i pored gromoglasnih najava pristao da ga proda za 120 miliona sa bonusima i da čeka Mundijal, uvereni su da to mogu da dobiju posle SP.

Ali, ako ne Juve, koji je navodno želja samog igrača, koji klub bi sebi to mogao da priušti.

SMS


Italijanski list piše da bi Junajted mogao da kupi Srbina, ali bi u tom slučaju verovatno želeli da se oslobode Pogbe koji gleda ka Juventusu.

Pari Sen Žermen još nije definisao ciljeve, čini se da ne brinu oko FFP i da imaju novca za našeg fudbalera, verovatno će klub napustiti Rabio, kao i Tijago Mota, sigurno da bi Sergej bio ogromno pojačanje za Parižane.

Ipak, novac Italijana ide, tačnije, oni bi se opkladili na Real Madrid. Luka Modrić i dalje razmišlja o odlasku posle silnih titula, o novom izazovu, verovatno povratku na ostrvo, u tom slučaju otvorila bi se pozicija za Sergeja. Jasno, Real ima novca bez problema da plati ovaj transfer, a Srbin bi mogao da očekuje platu od oko 7 miliona evra, gotovo pet puta više nego što ima sada u Rimu.

Pa hoće li Zidan trenirati "Malog Zidana"? To bi zaista bio sjajan rasplet!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Thursday, 31.05.2018
14:13

Lotito ne zeli da prodaje igrace u Juventus, pa zato kaze da nema Juventus pare... Jer ako je za nekog cena 100 za juventus je 150 miliona...

avatar
Peđa3
Thursday, 31.05.2018
13:30

Velikio ode iz Reala, tako da...

avatar
NikkiCFC
Thursday, 31.05.2018
11:35

Junajted nece sigurno jer su puni u veznom redu. Odlazak Pogbe nije realan. PSG ima FFP problem i ne moze da ga priusti. Real je tu najrealnija opcija ali samo ako ode Modric koji je vec mator. A opet treba Kovacic polako da ulazi u prvih 11, zar ne?

avatar
Man united
Thursday, 31.05.2018
13:06

Манчестер попуњен у везном реду??? Ма, важи. Имају Погбу, Матића и још пар шкартова. Ако је то попуњено, ја не знам шта да кажем.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 31.05.2018
11:24

Gde pise da je rekao da nema Juventus novac za njega, dole pise da su u inostrastvu zainteresovani Mourinho,Real i PSG. A u Italiji samo belocrni (Juventus) imaju moc i novac da ga kupe.

avatar
VANDAL_boys
Thursday, 31.05.2018
10:18

Junajted kad bi prodao Pogbu ugasio bi. Njima treba dobar i motivisan Pogba kako bi gradili tim oko njega.

avatar
prike
Thursday, 31.05.2018
09:03

Trpeo sam, ali vise ne mogu. Posto su se smucili sa Sergejem, moram da se oglasim. Dakle, decko je u mladoj bio solidan igrac. U Laciju u pocetku koristan, a onda je - otprilike u prolecnom delu sezone, totalno puko. Dva kasvetna pasa nije umeo da sabere. Svaku loptu koja je dosla do njega je upropastio. Realno, ko god pogleda stvarnu statistiku, nece ga kupiti ni u ludilu. A kamoli uporedjivati ga sa vrh igracima i prodavati ih da bi njega doveli. Zivi bili pa videli. Ali ako ne napravi nesto epohalno na Svetskom prvenstvu ne samo da nema nista od neverovatnih cifara, nego ga nece ni prodati. Osim,... Osim ako tu menazeri ne igraju neku veliku igru koja ce ukljuciti trejdove i sl.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 31.05.2018
09:02

Ako iko stvarno da 120mil to ce biti pljacka vijeka

avatar
ProudKnight
Thursday, 31.05.2018
09:00

Ja bih bio presrećan kada bi konačno i jedan srbin došao u Real. Pratim ih od 2002 i par puta sam želio nekog našeg igrača, al' nije čak ni mirisalo da može da dođe do toga. Kako su mi želja nekada bili: Vidić, Ivanović, Matić, tako bih sada želio Milinković-Savića, al' pod uslovom da se oslobodi mjesto za njega u sredini (što je teško očekivati). A da sjedi na klupi, to ne bih želiio ni nekom tamo nebitnom igraču, a naročito ne našem Sergeju. Da ima kvalitet ili bar naznake istog, to su činjenice, samo je pitanje koliko brzo se može razviti iz odilčnog u vrhunskog, da bi imao mjesta u prvih 11 Real Madrida. Na kraju bih dodao da ipak ne vjerujem da će se dogoditi ovaj transfer, ali da bih želio, to je činjenica. Biće ovo interesantno ljeto. Očekujem u Realu par pojačanja. Vrhunski napadač ili desno krilo, desni bek koji će biti dobra alternativa Karvahalu, vjerovatno i golman, koji će da bude ozbiljna konkurencija Navasu, a možda bude i još neko, ukoliko bude (ne)očekivanih odlazaka iz kluba.

avatar
Mangus
Thursday, 31.05.2018
08:52

Logicno da Juve moze da ga dovede, pitanje je da li ce ga Lacio prodati njima. Sa 120 milki, Lotito ima da se sutira u zadnjicu.
A realno je da zrtvuju Sandra, posto kuka da zeli da ide i to za 60 milki.

avatar
Hyypia
Thursday, 31.05.2018
08:47

Hahahahahahahahah mali zidan???? Da li ste realni bree.. zidan je samleo u njegovim godinama svoje protivnike...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Thursday, 31.05.2018
08:44

Verati bi bio zamena za Modrica, Sergej je ipak igrac malo drugacijeg profila.