Ikardiju pretnje pred kućom, sutra beži iz Italije? Ovo je mogući rasplet!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 01.09.2019.
20:56
Izvor: Sportske.net

Stvar je sada daleko od fudbala, pretnje veoma jasne, hoćemo li videti rasplet poslednjeg dana?

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Maurito Ikardi je rešen da izvede Inter na sud, ali umešali su se "navijači".

Na kući napadača Intera koji odbija da napusti klub pojavili su se preteći transparenti, na jednom je pisalo "Sada je dosta, Milano je mali".

On je već bio u sukobu sa fanovima, naime, morao je da izmeni delove autobiografije u kojoj je napisao da su mu navijači pretili posle meča protiv Sasuola pre par godina, ali da kada im je rekao da će stići ekipa iz Argentine da im objasni neke stvari, morali su da zaćute.

Tada je počeo rat između severne tribine "Meace" i sada ražalovanog kapitena, ali i sukob najvatrenijih navijača sa ostalim tribinama koje su podržavale Ikardija.

Videćemo šta će se desiti poslednjeg dana prelaznog roka, PSŽ želi Ikardija na pozajmicu, ali Inter insistira da Argentinac produži ugovor na sezonu, a onda ode u Pariz. Vanda Nara je tražila za produžetak 9 miliona evra, duplo od onoga što sada prima Ikardi, međutim u Interu su to odbacili.

Sutra će ili Ikardi napustiti Inter i otići u Pariz, ili ostaje da se bori na sudu protiv kluba, a sigurno je da neće biti ni blizu tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Sunday, 01.09.2019
22:06

Tuzbu i za ovih par "navijaca" i resen problem!
Ti navijaci pre svih bi trebali da budu zahvalni za mnogo stvari koje je za njih Ikardi uradio a oni prete pa gotovo smrcu...
Ovde bi Inter pre svih morao da reaguje jer su oni pre svih krivi za ovu umobolnu pretnju i prodaju ga prvom klubu u koji Ikardi hoce da ode pa makar i za 40-50 mil. jer ovo vise nema veze sa fudbalom i parama!

avatar
Колатерална Штета
Monday, 02.09.2019
02:48

Ikardi je odbio već nekoliko ponuda, zato što on hoće da ide samo u Juventus, a Inter neće to da dozvoli, što je po meni u potpunosti razumljivo

avatar
Oldboy
Monday, 02.09.2019
07:40

Lakše s tuđim parama, kupovati, a I prodavati igrače

avatar
Amalainter
Sunday, 01.09.2019
21:27

Vremenom, ako ode,ce se saznati sta se stvarno desavalo..
Steta i za njega i za Inter..jedan od najboljih napadaca sveta a sta uradi od karijere..