Ikardi spao na jednu ponudu, otvoreni pregovori, na neutralnom terenu u Londonu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.05.2019.
09:05
Izvor: Sportske.net

Hoće li se klubovi dogovoriti? Inter baš nema veliki manevarski prostor, na sve načine pokušava da se oslobodi Argentinca.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Mauro Ikardi je sve bliži Juventusu. Naime, to je jedina ponuda koju Inter ima, i oni na kraju neće imati druge nego da prodaju Argentinca najvećem rivalu, ali pod svojim uslovima.

Paratići i Ausilio su razgovarali u Londonu tokom meča između Totenhema i Ajaksa, približili stavove, ali i dalje nema dogovora.

Naime, odmah je ustanovljeno da neće biti nikakvih trampi, Juve ne želi da gura Dibalu u transfer, sa druge strane, Interu ne pada na pamet da uzme Iguaina kao deo sporazuma.

Dakle, radi se samo o novcu, u ovom trenutku razlika je 20 miliona, što nije malo, ali nije ni nedostižno. Naime, Inter bi bivšeg kapitena prodao za 80 miliona, ponuda Juventusa je bila 60, oni su navodno već dogovorili sa Vandom Narom da Ikardi ima platu 10 miliona evra.

Dolaskom Ikardija bi verovatno osim Iguaina koji se vraća iz Čelsija, i Mandžukić bio na prodaju. Njega čeka veliki novac u Kini, produžio je ugovor, ali nije u najboljim odnosima sa Alegrijem, tim pre što je loše odigrao proleće. Hrvat bi mogao da u kasu unese neki novac za transfer, mada je pitanje koliko, Juve bi da se oslobodi njegovog ugovora, ako prodaju i Daglasa Koštu i eventualno nađu novu sredinu za Iguaina, oslobodiće veliki novac od ugovora.

Transfer i dalje nije gotova stvar, pominje se Napoli, ali Ikardi ne želi na jug, njegova opcija je Juventus, drugih i nema, ponovimo niko nije poslao ponudu za Argentinca. Interu se žuri da ga proda kako bi pokušao da dovede Lukakua iz Mančester Junajteda ili nekog drugog napadača koga bi uklopili sa Lautarom Martinezom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Friday, 03.05.2019
17:17

Moise Kean (ili tako nekako) je perspektivniji, za polusezonu standardnog igranja bi bio ubedljivo najbolji u Italiji.

avatar
Salijeri
Friday, 03.05.2019
13:05

Ako Inter ovo uradi onda ce sam sebi pucati u nogu.. A ja bih onda definitivno izgubio volju i strpljenje da ih pratim..

avatar
The_Matrix
Friday, 03.05.2019
12:37

Kako nema opcija? Ikardi ima platu od 4 miliona sto nije veliki teret za klub. Ugovor mu traje jos 2.5 godine, tako da mogu da ga zadrze lako i ostave u klubu pa makar i na tribinama. Koliko god da su vatreni navijaci besni na njega oni su jednom svima stavili do znanja da se juventusu ne prodaju igraci. To sto vlada bala za Ikardijem je nesto drugo

avatar
Interista90
Friday, 03.05.2019
12:03

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAH, daj ljudi ne sprdajte se svaki dan :D

avatar
deki trbic
Friday, 03.05.2019
10:43

sto u Juventus? ako zeli da ode iz italije neka ide REAL, BAYERN, CELZI itd