Ikardi je TAJ, PSŽ ima plan koji će odjeknuti u Italiji!

Autor: Milovan Longinov
subota 18.04.2020.
13:46
Izvor: Sportske.net

Sapunica koja nas čeka biće jedna od zanimljivijih.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Kalčomerkato pod opisom "ekskluzivno" danas prenosi da Juventus želi samo Maura Ikardija i da je Argentinac prva meta za napad ekipe Mauricija Sarija.

Ovaj izvor tvrdi da je Juventus u konstatnim pregovorima sa Pari Sen Žermenom, koji drži stvari u svojim rukama, ali taj ključ košta ravno 90 miliona evra.

U klauzuli u Ikardijevoj pozajmici stoji da PSŽ može da ga otkupi momentalno ukoliko isplati 70 miliona evra, ali da mora da doplati još 20 ukoliko ga kasnije preproda nekom drugom italijanskom klubu.

U prevodu, Ikardi se Parižanima isplati samo ako neki italijanski klub želi da plati 100 miliona evra, a Juventus nije u toj poziciji, naročito posle pandemije koronavirusa.

Ipak, isti izvor dalje dodaje da bi PSŽ i Juventus mogli da pronađu "zaobilazno" rešenje koje bi usrećilo sve strane, a to je trampa!

Sportski direktor Parižana Leonardo želi nekoliko igrača Juventusa, tu su De Šiljo, Aleks Sandro i Miralem Pjanić, ali i Daglas Košta, koji bi mogli da smanje cenu i "završe" ovaj posao.

Ikardi nije u planovima Tomasa Tuhela, ali deluje da će PSŽ iskoristiti klauzulu i otkupiti ga za 70 miliona evra i kasnije ga preporodati.

Juventus je odlučan u nameri da upari Ikardija sa Ronaldom, i sada preostaje da vidimo kako će teći pregovori i da li će klubovi pronaći idealno rešenje.

Deluje da bi u celoj priči najviše mogao da profitira Inter koji bi zaradio sigurnih 90 miliona evra za igrača na koga Antonio Konte nikako neće računati...

Bonus 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RocknRolla
Saturday, 18.04.2020
15:06

A juce vest kako ce u Atletiko da igra ligu evrope,sad opet Juventus.

avatar
Saturday, 18.04.2020
19:53

Auuu dečko, zar te tako frustira Atletiko? Rekao sam ti lepo da se isplačeš ali me nisi poslušao. Sada samo još veća mržnja izlazi iz tebe.

avatar
Sunday, 19.04.2020
10:56

Posle revanša si pisao "čestitke Atletiku na prolazu", a onda kada si video par mojih komentara u kojima omalovažam Liverpul počeo si da odjednom hejtuješ Atletiko. Jedino si se ti upecao ovde. Baš sam te isprovocirao.

avatar
Mirjevac
Saturday, 18.04.2020
22:21

Bas tako, juce je Ikardi bio u Atletiku, a sad ce da ide u Juventus da ga upare sa Ronaldom, Ronaldo se pre neki dan vracao u Real, dok pre cetri do pet dana je Ronaldo vec bio i u PSZ! Sad ce da bude uparen sa Ikardije, ovo nema veze sa istinom, samo neka obicna nagadjanja!

avatar
RocknRolla
Saturday, 18.04.2020
20:24

Ma jok,samo pecam takve kao ti,kakve suze, uozbilji se.

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 18.04.2020
14:40

I tako je Nicola Balice dobio svojih pet minuta slave i sve same predpostavke. sutra ce vec nova prica i tako u krug. A prava istina je da PSZ treba napadaca da ih je Ikardi odbio jos pre tri meseca pita te se mozda zasto je bio standradan i posle od jednom popio klupu, to je iz razloga jer im je sapstio da ne zeli da ostaje u PSZ-u i da se vraca U Inter odakle ce da resava dalje svoju sudbinu, te price kupice ga pa ce da ga prodaju dalje to on njma ne veruje i zato nece potpisivati nikakav ugovor sa PSZ-om. on se vraca U Inter on se nada jos jednoj sansi u Interu, pa ako mu ne uspe opet ide na pozajmicu.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 18.04.2020
19:39

Sta da uspe? Ikardi je bio najbolji igrac tima i njegov odlazak nema veze sa fudbalom niti ce se vracati opet nema veze sa fudbalom, Konte ga ne zeli kao sto je i Kostu najurio iz Celsija.