Ikardi ima novu ponudu, da li će biti najomrženiji lik u Italiji ikada?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 05.04.2020.
19:45
Izvor: Sportske.net

Da li zaista zvuči nezamislivo? Pa ne, ako znamo ko je u pitanju.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Mauro Ikardi kao da se trudi da postane najomrženija ličnost u Italiji. No, ovaj put ne polazi priča od njega, ali zavisiće mnogo od njeovog odgovora.

Kako je danas plasirao Korijere delo sport, Milan mašta o Mauru Ikardiju i na San Siru smatraju da bi Argentinac mogao da bude taj lider koji im nedostaje.

Zlatan Ibrahimović će definitivno napustiti Milan na kraju sezone, klub će sigurno tražiti novog napadača, a Korijere piše da je Ikardi lider koga žele u timu.

Šansa da se tako nešto desi raste ukoliko Lučano Spaleti bude novi trener, što je i dalje opcija. Svi znamo da je Ragnik prva meta, ali nije isključeno da on zauzme poziciju direktora, što i dalje obavlja u Lajpcigu. 

Kao što je poznato, Ikardi je svoj najbolji period u Interu imao baš kada je na klupi bio Spaleti.

U svojoj najboljoj sezoni 2017/18, Ikardi je postigao 29 golova u Seriji A i vratio Inter u Ligu šampiona.

Problem za Rosonere je što Inter neće jeftino pustiti bivšeg kapitena, ukoliko ga PSŽ ne otkupi za 70 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula.

U Parizu sigurno neće da razmotre da ga zadrže, ali bi mogli da ga otkupe i preprodaju. Ipak, u tom slučaju, ukoliko Ikardi pređe u italijanski klub, po još jednoj klauzuli, PSŽ mora da plati Interu još dodatnih 15 miliona. Da li Milan ima 85 da ga otkupi u tom slučaju? Teško.

Ipak, ako ga PSŽ ne otkupi i vrati ga, za Ikardija gotovo niko neće platiti toliki novac.

Ostaje da vidimo šta će se dešavati u narednim mesecima, a ne treba zaboraviti da se Ikardi povezivao i sa Napolijem i sa Juventusom, te kako god da se okrene, njegov povratak u Italijiu bi mogao da odjekne...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 06.04.2020
13:11

Krespo,Vieri,Kolovati,Bago,Ronaldo,Sejdorf,Pirlo,Zlatan Ibrahimovic,Djuzepe Meaca.O cemu pricamo.Kroz istoriju je dosta puta igrac igrao i za jedne i druge.Najveci problem je sto Inter ne zeli Ikardija a sa druge strane pitanje je da li Milan ima para da plati Ikardija.To su dva velikana i dva najveca kluba u Italiji i medju najvecima u Evropi i njihovi odnosi su iskljucivo rivalski na terenu mimo toga ne vidim problem na relaciji dva kluba.Za razliku od nekih drugih rivaliteta ovaj transfer izmedju velikana je sasvim realan.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 07.04.2020
00:01

Bas tako, kako to radi na primer Real, on kupi barcine ispusene lule koji su igrali za barcu i Barca se ne ljuti, ali barca ne uzima realove igrace i svi zadovoljni i pare na broju! Ikardi se hoce vrati u Inter ali ga oni nece, a sad on nemoze u Milan a oni ga nece, Ikardi nije kriv ako ode u milan vec ce inter biti kriv, ako mu neda da ode u milan onda neka ga vrate u inter!

avatar
The_Matrix
Sunday, 05.04.2020
22:06

Kakve gluposti. On je i napustio Inter zbog svadje sa Spaletijem, a vi to navodite kao razlog da predje u Milan. O ceni transfera i plati da ne govorimo

avatar
petar8
Sunday, 05.04.2020
20:35

Milan bi trebao izvaliti 70 mil za njega sto sumnjam da imaju posto su primorani da prodaju najbolje igrace. Drugo ovo sa spalettijem je neka sala ili?! Pa on ga je udaljio iz ekipa i nisu u dobrim odnosima. Hahahahha....svasta cu procitat

avatar
Sunday, 05.04.2020
20:18

Veoma omrženi lik i njegov proteže Lučano.