Ikardi doneo odluku, ostaje li na "Meaci"?

Autor: Stefan Matić
petak 17.05.2019.
21:58
Izvor: Sportske.net

Vest koja će svakako obradovati pristalice Intera.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Ikardi je u prethodnom periodu bio povezivan za odlaskom sa "Meace". Argentinac je jedno vreme bio van Spaletijevih planova, prvo zbog ponašanja a potom i povrede. Situaciju nije poboljšala ni njegova žena/agent Vanda koja je izjavljivala za medije da njen muž ne može ostati u Interu.

Danas su već stigle odlične vesti za Inter, italijanski klub će moći da odahne konačno od "lanaca" UEFE pošto su ispoštovali sve naloge evropskog fudbalskog tela što se tiče regulisanja finansijskog poslovanja i kršenja finansijskog fer-pleja.

"Neroazuri" su danas dobili još jednu odličnu vest, Ikardi je na svom Instagram profilu potvrdio da želi ostanak u Interu, te da je navijač svog kluba zauvek.

"U prethodnim danima su mediji pisali o stvarima koje ne predstavljaju moju volju i misli, želim da kažem našim navijačima da sam saopštio klubu par puta da želim ostanak u Interu"

"Od danas pa na dalje, neće biti nikakvih nerazumevanja bilo koje vrste. Ponavljam, rekao sam Interu o mojoj želji za ostankom zato što je Inter moja porodica. Vreme će pokazati ko je rekao istinu. Forza Inter, uvek", stoji na profilu argentinskog napadača.

Sa ostankom svog glavnog napadača, eventualnim dolaskom Kontea i slobodom poslovanja u narednom prelaznom roku možemo konstantovati da je trka za Skudeto od naredne sezone povratila svoju neizvesnost.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Interista90
Saturday, 18.05.2019
02:00

Forza Inter, bravo maurito! Nikad nisam sumnjao u ljubav prema klubu, samo je Spaleti idiot, da bi da mu vidimo ledja vise!

avatar
Boran83
Friday, 17.05.2019
22:31

Tako je i najbolje. Tesko bi inter mogao da nadje adekvatnu zamenu . Draze mi je da gledam njega nego Dzeka ili nekog drugog panja koji bi inter kupio. Forza inter! Sada poslati ponudu za Toni Krosa i Bernarda Silvu pa koliko kosta da kosta 😜

avatar
Dajana
Friday, 17.05.2019
23:18

Dzeko za ovog izmislio fudbal,100 puta bolji igrac od ovog argentinskog picopevca.

avatar
RocknRolla
Friday, 17.05.2019
22:13

Ikardi pokazuje lojalnost i da je veliki covek a jos veca budala.Ostace u Interu i na kraju karijere ce imati 0 trofeja.

avatar
Oldboy
Friday, 17.05.2019
23:18

A ti navijaš za?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 19.05.2019
07:07

Pusti covjeka u njegovim idejama Mozda ima i pravo kako stvari stoje za sad