Iguainu prelivaju džepovi, u četvrtak test istine za "El Pistolera" u Peruđi za Juve, malo ih deli od trija iz snova! Žiru?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.09.2020.
09:21
Izvor: Sportske.net

Posle onog čuvenog gubitka titule na kraju veka u Peruđi, sada bi iz Umbrije mogle da stignu mnogo bolje vesti. Ostalo još malo do velikog transfera!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Ono što se nagoveštavalo, rešeno je tokom noći, brat Gonzala Iguaina, Nikolas je uspeo da ispregovara odštetu, Argentinac odlazi iz Juventusa.

Na kraju, punih džepova, za ovu sezonu, poslednju u ugovoru dobiće 4 miliona evra, a već danas putuje preko bare. Nova destinacija je Inter Majami, gde ga čeka Blez Matuidi, doskorašnji i budući saigrač.

Iguain je osvojio tri titule sa Juventusom, jednu sezonu je proveo na pozajmicama u Milanu i Čelsiju sa kojim je slavio u EL. Sa Napolijem je osvojio kup, sa Realom tri titule prvaka, izgubio je finale Mundijala, i dva finala Kopa Amerika sa Argenticima. I dalje drži rekord, 36 golova u Seriji A 2015. godine, posle čega je otišao u Juve i postao persona non grata na jugu Italije.

Često osporavan, "Pipita" je dao više od 300 golova u karijeri, rekordna je kupovina u istoriji Juventusa, plaćen je više od 90 miliona evra kolika je bila klauzula, dao je 66 golova u 148 utakmica za Juventus. Za Argentinu je postigao 31 gol u 75 utakmica, devet godina je nosio dres nacionalnog tima.

Šta čeka Juve?

Već je poznato, dogovor sa Luisom Suarezom stoji, Džeko je alternativa, mada je malo verovatno da će Bosanac stići u Torino. Jer, "El Pistolero" u četvrtak ima zakazan ispit u Peruđi, na Univerzitetu za strance koji je sertifikova za ovu vrstu jezičkog testa posle čega će Luis Suarez dobiti pasoš i potpisati ugovor sa Juventusom.

Baner

On je na dve godine, vredan je 10 miliona neto, zbog poreskih zakona, Juve će uštedeti, pa će Suarez po godini koštati 15 miliona evra. I on dogovara odštetu sa Barselonom, trenira i čeka, videćemo hoće li Katalonci popustiti, ali Juventini su na nogama, već maštaju o triju Dibala-Suarez-Ronaldo.

Međutim jutros se pojavila vest da je Juve dogovorio transfer sa Žiruom, devet miliona evra za dve godine, ali da Čelsi traži pet miliona. Međutim nema potvrde informacije Skaj Italije, Suarez je prva meta, a u klub bi trebalo da se vrati i Kean koji se nije proslavio u PL...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Friday, 11.09.2020
15:36

Suarez ne može dobiti pasoš "na brzinu" ni ako položi test , a sve se više pominje i Atletico Madrid , kako stvari stoje Juventus će u sezonu ući bez novog napadača 😁

avatar
Mirjevac
Monday, 14.09.2020
16:03

Zena mu je italijanka i on ce da dobije pasos to odma!

avatar
Mak-Juventino
Friday, 11.09.2020
14:40

Svaki dan neko novi , danas Ziru , sutra Benzema ...

avatar
Zoran Krstin
Friday, 11.09.2020
10:35

Nije baš rekordan transfer u istoriji kluba, jer je za Ronalda kasnije plaćeno 100 mio EUR.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 11.09.2020
09:30

https://www.youtube.com/watch?v=nseyuDZLEWw Pustite vi Perudju...