Iguaina "privodili" pre meča, odgovorio na terenu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.07.2019.
20:06
Izvor: Sportske.net

Navijačima ništa nije jasno...

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Čudna situacija, Juventus želi da se oslobodi Iguaina, prvo mu nisu dali "devetku", a sada zanimljivo u oficijelnim prodavnicama nema njegovog dresa sa brojem "21".

Navijači su ljuti, ne žele Ikardija, a ono što se dešava na pripremama je ražestilo mnoge.

Danas su pred meč na terenu Paratići i Nedvede razgovarali nasamo sa Argentincem, italijanski mediji pišu da su ga "priveli" i ubeđivali da mora da napusti klub, odnosno prihvati ponudu Rome.

Argentinac ne želi da ide, traži odštetu ako napusti klub. Danas je ušao u nastavku, dao gol, promašio još jednu veliku šansu, generalno, prema ocenama medija, on i Kanselo koji je pred vratima Sitija su bili najbolji na terenu.

Nakon meča Sari je izbegavao da odgovori na pitanja šta će biti sa Iguainom, rekao je da dobro radi, da je malo umoran jer je imao dužu sezonu nego saigrači, aludirajući da je Čelsi stigao do finala LE i osvojio trofej sa Sarijem i Iguainom.

Mnogi se, između njih i Arigo Saki pitaju šta će Ikardi Juventusu, tim pre što Iguain ima mnogo iskustva, igrao je sa Ronaldom, dobro poznaje Sarijev način rada, a i timski je igrač.

"Ikardi je sebičan, ne verujem da će praviti probleme u svlačionici, ali Juventusu takvi igrači nisu potrebni"
, ocenio je Arigo Saki.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 22.07.2019
03:56

Cuj Juve takvi nisi igraci potrebni pa zastu im onda igraju Ronaldo i Dybala...

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Sunday, 21.07.2019
21:59

Higuain je igrac koji odgovara za ovaj stil igre videlo se odma u drugo poluvreme, zna da zadrzi loptu , proigra,da ucestvuje vise u igru i zna da da gol bilo kako bilo ispod 25 golova u proseku godisno nikad nije bio, dok napadaci tipa Mandzukica , Icardi koji su jaci u skok igri i realizacija na prvu. Osim sto Icardi je mladji i bi mogao da se nadgradi... nikad nije igrao u jaci tim gde je nesporno da ce imati vise dodira sa loptom nego u interu gde su bile mnoge utakmice da do 70 min nije imao dodir sa loptom.