Iguain ponovo na Ostrvu?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 01.06.2020.
22:05
Izvor: Sportske.net

Argentinac izvesno napušta Torino.

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Serija A se vraća na male ekrane, danas smo dobili i zvanični program utakmica koje sa nestrpljenjem čekamo. Juventus je na vrhu sa 63 osvojena boda, Lacio ima jedan manje dok je Inter sa utakmicom manje na 54 bodova.

"Bjankoneri" gledaju kako da rekonstruišu vezni red, svakog dana imamo spekulacije oko povratka Pogbe i dolaska mladog Tonalija dok bi Miralem Pjanić mogao da se okuša u Primeri na "Nou Kampu".

Pored veznog dela, jasno da će se nešto menjati u napadu gde su jedino Dibala i Kristijano Ronaldo sigurni. Gonzalo Iguain je imao solidan učinak ove sezone, Argentinac je postigao osam golova i dodao osam asistencija na 34 utakmice, ali deluje da će se iskusni napadač još jednom oprostiti od Torina.

Spekuliše se da Juventus skautuje mladog Kaia Žoržea iz Santosa, tu su još neka iskusnija imena poput Raula Himeneza iz Vulverhemptona. "Vukove" pominje španska Marka kao i naredna destinacija Gonzala Iguaina ukoliko pomenuti Himenez napusti "Molino" stadion.

Pored "bjankonera" za Himeneza su zainteresovani i velikani iz PL, ali i Atletiko Madrid koji u njemu vidi odličnu zamenu za Dijega Koštu. Iguain zarađuje oko sedam miliona evra godišnje, jasno da mu u njegovoj 33-ćoj godini samo klub sa Ostrva to može ponuditi.

Podsetimo Pipita je nastupao već u PL u Čelsiju kao pozajmljeni igrač Milana.

Baner live stream

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke