Iguain opet digao frku, šta ako se vrati u Juventus?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 13.11.2018.
08:54
Izvor: Sportske.net

Mediji danas puni njegovih navodnih izjava u poverenju, jedni ga nazivaju licemerom, šta će Milan uraditi na kraju sezone?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Posle svega što mu se desilo, Gonzalo Iguain kaže da ovo nije ništa protiv Juventusa, i da praktično nema nikakvih loših emocija prema bivšem klubu.

On bi čak mogao da se vrati u Torino.

Naime, Milan nema obavezu da ga otkupi, pa bi posle godinu dana "Pipita" mogao da ponovo postane član Juventusa.

Jasno, u tom slučaju bi ili Juve morao da proda nekog drugog napadača, Mandžukića, ili da jednostavno pokuša da negde drugo pošalje Argentinca.

Navijači Juventusa ne zameraju ništa "Pipiti", čak mnogo njih smatra da ga nije trebalo prodati, mnogima je bilo teško da ga vide u dresu Milana, a mnogi su ga hrabrili i posle meča.

Međutim danas se pojavila informacija da se Iguain požalio prijateljima da se oseća mnogo manje zaštićenim od sudija nego kada je igrao za Juventus i to je izazvalo mnogo polemika.

Neki kažu da je licemer, naravno pitanje je da li su ove informacije tačne, ali u svakom slučaju danas bi trebalo da sazna koliko će utakmica biti kažnjen zbog isključenja, nada se da će propustiti samo jedan meč, gostovanje Laciju, mada bi mogao da dobije i veću kaznu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Tuesday, 13.11.2018
20:27

ako voli juventus i ne osjeca nikakav rivalitet protiv maticnog kluba onda nije bilo potrebe da puca penal, doduse promasio je taj jedanesteac al je sigurno da to nije uradio namjerno tako da ...

avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 13.11.2018
17:32

Nemoguće da si kao igrač juventusa zaštićen kod sudija,pa oni su oličenje poštenja i fer pleja...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 13.11.2018
14:49

Nisu ga prodali nego su ga pozajmili.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 13.11.2018
14:22

Ako bi ga dobili za 40-50mil ja sam za da ga uzmemo jer je Lukaku van forme a i nema konkurenciju jer Rashford je bolji na krilu nego u spicu

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 13.11.2018
13:18

mislim da je shvatio da je milan najmanji i najslabiji klub u kom je igrao. tesko mu je da prihvati da je toliko propao i zavrsio u jednom takvom klubu. treba ga podrzati

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 13.11.2018
12:52

Cekao bi ga otvorenim rukama , ali nista od to , sanse su 0% ... PIPITA

avatar
OGLoc
Tuesday, 13.11.2018
11:56

sto rade to sebi

avatar
Mangus
Tuesday, 13.11.2018
10:29

Ne verujem da ce dobiti vise od jednog meca. Nije direktan crveni i nije nikome uleteo u noge nego bio bezobrazan.
Sto se odlaska ili povratka u juve tice, sta ce u juveu? Drugaciji je igrac os onog iz napolija i radi za tim ali nije manduzkic. Ronaldo sigurno nece na klupu, u spicu ima jedno mesto koje ide mandzuki, na krilu ne igra a i da igra tu su jos bernadeski, kosta, dibala pa i kvadrado. Kin i pjaca i nisu u igri, a mogli bi biti. Realnije je da ga prodaju, mozda cak i celziju jer im treba dobar napadac a iguain to svakako jeste

avatar
myspace
Tuesday, 13.11.2018
16:15

Nije napravio start, ali jeste bio direktan crveni. Sudija mu pokazao prvo zuti, ali kada je nastavio sa raspravom sudija je direktno posle pokazao crveni, nije pokazo jos jednom zuti pa iskljucenje.