Iguain ljut na Milan, počinje sapunica?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 09.01.2019.
12:24
Izvor: Sportske.net

"Pipita" se vratio ljut na pripreme za drugi deo sezone, Leonardovi komentari se poklopili sa nezadovoljstvom u Londonu od strane bivšeg trenera. Šta će na kraju biti?

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Iguain nije dobro prihvatio komentare Leonarda da se vrati na posao i da napornije trenira, umesto što razmišlja o odlasku.

Pisali smo, Argentinac želi u Čelsi, ali Falji Ramadani je u razgovoru sa čelnicima kluba u ponedeljak rekao da "Plavci" ne žele da plate toliki novac za "Pipitu", s obzirom da je prešao tridesetu.

Marina Granovskaja drži ključ, Čelsi bi prodao Moratu za 40 miliona Sevilji i uložio taj novac u nekog napadača, ali smatraju da je to previše za Iguaina.

Sari je izazvao dosta polemike u klubu rečima da nije ni znao da je Pulišić potpisao, a navodno nije ni preterano srećan što će Abramovič uložiti veliki novac u dva igrača, a ne želi da dovede Iguaina.



Što se Milana tiče, oni žele da zadrže Argentinca do kraja sezone na pozajmici koju su platili, ali ne i da ga otkupe. Verovatno će on biti vraćen Juventusu koji bi ga onda stavio na pijacu, u tom slučaju, verovatno bi spustili cenu kako bi ga se oslobodili.

Sada se pominje da bi Juve čak ponudio Iguaina Sevilji za Andre Silvu koji je na pozajmici iz Milana i koga Andalužani treba da otkupe, ali sve to već deluje kao naučna fantastika.

Ono što je jasno je da Čelsi neće platiti 50 miliona za Argentinca, od čega bi Milan morao 39 da isplati Juventusu, da Iguain želi da ode, a da klub nema nameru da mu popušta i da će morati da se uozbilji...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ulquiorra Cifer
Sunday, 13.01.2019
20:21

ako ne dovedemo gonzala, ili bilo kog napadaca ostacemo bez LS.

avatar
MottiYazata
Wednesday, 09.01.2019
15:47

Izgleda, po vama, da kod nas mogu biti ili ljuti, ili u problemu ili u ljutom problemu. Ne volim teorije zavere, al da ga nekad preterate, preterate ga.

avatar
Z
Wednesday, 09.01.2019
14:45

KOMENTARI? Nista mi nine jasno sta se desava, neki se objavljuju pose 20min, a neki se cekaju po 20 sati......

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 09.01.2019
15:29

Glavni moderator je otisao da osvoji Mont Everest:-D

avatar
НЕМАЊА
Wednesday, 09.01.2019
13:56

Iguain se može dovesti za 40 miliona i ako Morata bez obzira na godine vredi toliko, Iguain može samo više, mada je za Čelsi najvažnije da zadrže Azara i Odoija od toga im puno zavisi budućnost.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 09.01.2019
13:47

Ne zna se jos da li cemo otkupiti coveka. Sumnjicavi jesu/jesmo, ali, to se zaista jos uvek ne zna. Drugo, otkup nije 39 nego 36.

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 09.01.2019
17:26

Ma citam da je dogovirio...sto znaci da nam nezadoviljan igrac ne treba...sad se ceka koga ce dovesti...K'o je po tebi u uzem izboru? 😁

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 12.01.2019
22:41

Da, razumemo se, vidis da se secam. Ne znam koga bismo mogli sad, mislim, mogu ja da navedem dosta njih, ali, nekako to ne bi bilo to:-D

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 12.01.2019
01:22

pa nije da ne volim bosanca ali....nekako i kad je bio mladji nisam bio za njega....sad pogotovo...dolberg je ok...samo nece ajaks na diskont dati svakog igraca jos u pola sezone....levandovski mozda na leto kao i kavani...ako vratimo gonzala i prodamo nesto naravno

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 10.01.2019
23:40

Ako se dobro secam, ne volis Dzeka nesto preterano, za Imobilea se slazem da nije u opticaju, a ne bih sad (ponovo) da predlazem Dolberga i Dosta jer nam treba instant top-kvalitet, a to retko ko moze da nam donese i u ovom trenutku, a i inace. Mozda Leva? :-)

avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 10.01.2019
23:06

msm da je ovaj diego povredjen....a frustracije zbog igre tima bi tek izasle na videlo....on je ok igrac ali glava haos!....a kavani...nznm...sad na zimu tesko....prosto argentinac mora ostati inace smo pukli...ili cemo krpiti s balotelijem...ili nekim jos nize klase pa sta bog da

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 10.01.2019
19:13

Diego Kosta? :-D Kavani?

avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 10.01.2019
02:29

Nznm ni ja....ovaj klinac iz juvea je sve samo ne zamena za argentinca...drugo nema na cizmi igraca koji bi na papiru zaplasili rivala a to je nekad potrebno...trece...nznm ko bi van cizme mogao da dodje i pod kakvim uslovima...para nesto bas i nemamo ili se plasimo da nas ne zacepe oni koji prate samo cizmu a ostali rade sta hoce...to po meni FFP nije!...Prosto namece mi se beloti iz vise razloga ali nznm prate li ga uopste....imobile je nemoguca misija...dzeko....treba romi jer je bez njega slaba ali bas slaba....i to je to sto se tice nekih opcija....pjatek je po meni izvikan...i nije top igrac...verujes ne pada mi na um niko sad....

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 09.01.2019
21:10

Tesko pitanje, brate, ja znam koga bih voleo da nam je bio tu od pocetka sezone, ali, sad nisam bas siguran da je to pravo resenje...