Igrao je samo jedno leto, sad će biti kusur za Lautara?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 30.03.2020.
12:40
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo dobitna formula.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Barsa je izvesno rešila da dovede Mesijevog sunarodnika Lautara Martineza na naredno leto. Veruje se da bi on najviše odgovarao i načinu igranja Setijenove Barse, ali Inter neće prodavati jeftino.

Italijanski klub vrednuje svoju "desetku" na preko sto miliona evra, Katalonci bi u svetlu ranijih transfer promašaja hteli da sačuvaju koji evru uz razmenu igrača.

Po pisanju španskog Sporta Barsa bi ponudila Žuniora Firpa u razmenu plus novac.

Kazino baner

Levi bek je stigao prošlog leta iz Betisa za sumu od 18 miliona evra još desetak bi trebali biti isplaćeni kroz bonuse, do kojih izgleda neće doći. Katalonci veruju da bi uključivanjem Firpa u transfer uštedeli dvadeset miliona evra.

Bivši igrač Betisa je ove sezone počeo tek devet mečeva u La Ligi, ispred njega su imali prednost Đordi Alba, ali i Semedo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 30.03.2020
21:45

Juce Vidal danas Junior u zameni za Lautara, prekjuce Inter nece da ispuni zelju Konteu! Ovo vise nema smisla, jjest da je vreme karantina i lepo je da ubijamo vreme, ali ne sa lazima, vec sa pravim i istinskim informacijama! Kako bi bilo da malo pocnete da pisete istinu? Unapred zahfalan!

avatar
Mirjevac
Monday, 30.03.2020
16:28

Uskoro ce da pisete da ce Mesi da ide u zamenu za Lautara! Hahaha, dosad ste pisali da prvo njih cetvorica pojedinacno idu u zamenu, a to je prvo bio Vidal, posle Raketic, pa obojica, pa Kutinjo, pa Dembele, pa odjednom njih odmorica, kad danas ide u zamenu Junior! Sad je ostao jos Mesi da i njega zamenite za Lautara! Zasto bre se ne sumosete, sta ste sve pisali i to sve pogresno i nastavljate i dalje neistine da pisete, ja bi se na vasem mestu stideo da pisem toliko neidtine!

avatar
Gile sile pravi
Monday, 30.03.2020
13:42

Inter se vec oglasio da mu igrac kao Firipo nije potreban

avatar
Gile sile pravi
Monday, 30.03.2020
13:41

Inter se vec oglasio da mu Firipo nije potreban

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 30.03.2020
13:07

Barsa veruje da on vredi 20 miliona???