Igrač Čelsija nezadovoljan u klubu, da li će tražiti transfer?

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 13.11.2018.
23:48
Izvor: Sportske.net

Da li je zaslužio veću minutažu?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Andreas Kristensen je izuzetno nezadovoljan trenutnim statusom u Čelsiju, ali je istakao da neće zatražiti da u januaru napusti klub.

Danski štoper se muči da stigne do pozicije startera. Sari igra sa četvoricom u defanzivi, a uglavnom mu štoperski par čine Ridiger i David Luiz.

Iako je dvadesetdvogodišnji štoper igrao samo u EFL Kupu i u Ligi Evrope, on je istakao da će se boriti za mesto startnih 11.

Novinari su ga pitali da li vidi sebe van "Stamford bridža", on je odgovorio da ne vidi i da misli da neće napustiti tim.

"Stvari su sada drugačije od prošle sezone. Igrao sam puno utakmica, ali sada nije tako. Ovo je težak period za mene, ali moram da se izborim."

"Svi žele da igraju, i ne znam da li bi iko odgovorio da je srećan ukoliko ne igra", rekao je štoper Čelsija.

"Ja ne mogu ništa da učinim, osim da treniram i dam sve od sebe. Svaki put kada dobijem priliku, moram da pokažem treneru da može da računa na mene."

Kristensen je stigao u omladinsku školu Čelsija sa samo 16. godina, a doveden je iz Bronbija. On je 2013. prebačen u prvi tim, a od 2015. do 2017. godine je bio na pozajmici u Mehengladbahu.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 14.11.2018
15:56
avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 14.11.2018
09:38

Obrni - okreni ima vise meceva u nogama ove sezone nego starteri iz premijer lige..

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 14.11.2018
09:31
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 14.11.2018
01:42

Ovog bi bilo dobro uzeti od Chelsea, jako dobar stoper

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 14.11.2018
01:33

Nikako ga prodati potreban nam je jer ne mozemo se svo vrijeme oslanjati na Rudigera i Luiza koji trenutno igraju u prvih 11.Kristensen je odlican stoper i veliki potencijal msm da je ispao iz ekipe jer jos uvjek nije dovoljno zrel da bi obavljao funkciju stopera sto se vidilo protiv Barce ali da je potencijal itekako jest.Momak na transfermarktu ima vecu cjenu od Cahilla i Luiza kosta 40 miliona kao i Rudiger.Cjena sve govori ovakav igrac nikako da se pusti kao ni Loftus Cheek bez obzira sto ne igraju trenutno.

avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 14.11.2018
15:52

Evo ovde da ti odgovorim,jer tamo ne mogu. Ne znam sta ti znaci transfermarket? Eno braca Ilic su tamo vredela 200k eura,pa su prodata za 5m eura,a Bejl je u jednom momentu vredeo kao David Luzi,a to je zalosno. Druga stvar,trasfermarket da neku osrednju cenu,uzmu vise stvari u obzir i kazu ovaj vredi toliko i toliko,ali ajde ovako. Koji je igrac od 2012-2018 u veznom redu bio bolji od Modrica i koliko je Modric vredeo tih godina? Da nije mozda Kante bolji od Modrica? Pa ako Modric vredi 40m,Kante ne bi sme da vredi preko 5m,ali to tamo nece pisati,iako svi znamo da je tako. Morata je napadac koji se ne bi naigrao ni u Marseju,a po tom tvom transfermarketu vredi 60m,ejjjjj taj krs vredi 60m i tebi je to argument? Celzi je skup malo iznadprosecnih igraca i Azara,a ti ako mislis da su vam igraci ista bolji,onda gledas samo Celzi.

avatar
ISTINA BOLI
Friday, 16.11.2018
09:24

Ti meni samo pises o transfermarketu,zasto mi ne nabrojis koji su to igraci bolji od prosecnih? Evo dacu ti jos jedan primer,nije mi problem,jer znam o cemu pisem. Ukoliko uzmem da je odbrana Kafu-Stam-Nesta-Maldini najbolja odbrana na svetu,ukoliko racunam da u tu klasu,trenutno mogu spadati i Ramos,Varan,Umtiti,da li mislis da u tu odbranu spada i Kejhil,Rudiger i Luiz? Naravno da ne mislis! Znaci,da su jako dobri-NISU,nego su prosecni igraci,takvih kao Kejhil imas i u Lidsu. Dalje,ajmo vezni red,ako racunamo,da je vrhunski vezni red Kasemiro,Modric,Kros ili od ranije Buskets,Cavi i Iniesta,da li u nabrojane spadaju i Kovacic-izmena izmene u Realu,Jorginjo i Kante,opet ti je isti odgovor,naravno da ne spadaju,sramotno bi bilo ih porediti sa nabrojanima. Za kraj napad,Morata i Ziru su 2 drveta,s'tim da je Ziru najbolji napadac ikada za drvo Moratu,to su u ovom momentu 2 igraca za cempionsip,a ne da jedan smesni Morata vredi 60m,pa on ne bi bio prvi napadac u Zvezdi. Eto,ako mislis,da su vam igraci ista bolji od ovoga sto sam napisao,onda nema smisla vise ista da pisemo.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 15.11.2018
03:36

Nisi upravu drug Modric sada nema cjenu zato sto je igrac preko 30 godina.Svi koji prelaze tu godisnju dob odmah gube na vrijednosti po transfermarktu.Dalje ne mozes poredit Modrica koji je kreativac sa Kanteom koji vise sluzi kao destruktivac u veznom redu i koji je dosta mladji od Modrica sto utice na cjenu .Isto tako na Transfermarktu nekim igracima cjena se dize nekima pada sve zavisno od forme njihove. Transfermarkt daje itekako po meni realne cjene naravno ne mogu svi igraci bit u bocu sto posto onoliko koliko vrijede ali itekako je relevantan s obzirom da ne daje ni prevelike cjene mnogim igracima a ni premale.Onaj ko je dobar taj se istice cjenom onaj ko ne valja ima manju cjenu ili ako je klasa a usao je u godine normalno da mu se cjena smanjuje .To sto transfermarkt daje vecinom osrednje cjene je po meni realno a ako ima slucajeva da neki igrac manje ili vise vrijedi nego sto jest to je rjetka pojava.Da je Celzi skup malo iznadprosjecnih igraca ne bi bio 2 puta sampion u zadnjih nekoliko godina.Celzi sada ima jacu ekipu nego sa Murinjom i Konteom kada je bio sampion.Igra je unaprijedjena i Celzi igra mnogo atraktivnije nego prije .Ja smatram da ova ekipa nije savrsena ima svakako mana kao i svaki tim i oscilacije ali sve se to moze srediti .Isto tako sto se tice kadra uvjek moze bolje jer naucio sam kao navijac da Celzi dovede samo ono sto je provjereno i sto valja sto svjedoce rezultati zadnjih 10 godina smo klub koji je u Engleskoj skoro najvise trofeja osvojio.

avatar
hazardinho
Wednesday, 14.11.2018
19:25

Apsolutno se slazem sa tobom. Neka si ti njima rekao da su malo iznadprosecni. Sta je to, zaradjuju po nekoliko miliona godisnje. Bitno je da si ti sa 20, u Srbiji, gde te niko ne zna, srecan, i neka si sa ovim pokopao sve ispodprosecne navijace Celzija. Bravo, veliko bravo

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 14.11.2018
01:31

Ako je ovo zaista tačno onda svaka čast na stavu. Samo upornim radom i dobrim igrama se može izboriti veća minutaža. Kristensen je prošle sezone imao nekoliko kikseva i to u bitnim utakmicama, sigurno je nešto iz toga naučio. On je mlad i predstavlja budućnost Čelsija. Nadam se da će i nakon ove sezone ostati u klubu, on i Ridiger će činiti sjajan tandem jednog dana.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 14.11.2018
01:01

Rugani uci engleski.

avatar
Japanac
Wednesday, 14.11.2018
13:12

A Alex Sandro? ili on vec je naucio?

avatar
Japanac
Friday, 16.11.2018
15:57

Forever blue,znam to ali Nikki vec 2 godine prica da ce Alex Sandro u Chelsea

avatar
foreverblue
Thursday, 15.11.2018
00:50

https://www.caughtoffside.com/2018/11/10/e50m-chelsea-summer-target-drops-hint-as-he-reveals-hes-learning-english/ Baš i ne znam šta sandro radi u zadnje vreme, ali evo ti za ruganija.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 14.11.2018
01:01

Vikendom igraju Luiz/Rudiger a on i Kejhil igraju sreda/cetvrtak tako da ne znam o cemu prica. Igraju jednako. Mada briga me iskreno ako ode tu je Ake a verujem da cemo i po nekog italijanskog stopera.