Igalo nije dovoljan, Vudvord kreće po novu 'devetku' a tu je i Španac!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 11.06.2020.
10:35
Izvor: Sportske.net

Klub svestan da će ga teško zadržati.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Junajted još uvek nije sredio situaciju oko Pogbe. Iako deluje da će nekadašnjem kapitenu "đavola" dati drugu šansu da napravi tandem sa Fernandešom, engleski mediji i dalje pišu o dolasku njegovog sunarodnika.

Tim sa "Old Traforda" je ove sezone kuburio sa napadačima, Marsijal podseća na trenutke zbog čega je dovede, Rašford je odlično krenuo a onda je usledila povreda leđa dok je Grinvud i suviše mlad da bi preuzeo takav teret na sebe.

Zato je januara došao Igalo iz Kine, Nigerijac je trebao da ostane do kraja juna, ali je njegova pozajmica produžena do kraja godine. Ipak čelnici Junajted planiraju da osveže napad kada se prelazni rok otvori.

Navode se dva imena, Visam Bin Jeder i Feran Tores.

Monako je svestan da neće moći da zadrži odličnog napadača zbog još jednog neučešća u Evropi. Francuz je ove sezone zabeležio čak 19 golova po svom dolasku iz Sevilje za sumu od 40 miliona evra.

ben jeder

Tores se sa druge strane posmatra kao zamena za Kaia Haverca, Bajer Leverkuzen je već krenuo u pregovore sa Valensijom oko dostupnosti mladog Španca. Mladi Tores je pružao odlične partije u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

Ostaje da se vidi kako će Vudvord pristupiti potencijalnim pregovorima.

Baner Spanci

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 11.06.2020
12:33

Ne treba im napadac , ali svakako Tores to nije , tako da sve 5 :DDD

avatar
Gangula 2.0
Thursday, 11.06.2020
12:03

Mislim da ne bi trebalo da dovode napadače, već da daju šansu Grinvudu koji me je oduševio svojim nastupom. Mislim da njima treba neki dobar štopar. Takođe i zadnji vezni.

avatar
RedDevilSRB
Thursday, 11.06.2020
11:17

Junajtedu po najmanje treba napadač. Prva postava Rašford levo krilo, Marsijal sredina, Grinvud desno krilo. Izmene Džejms levo krivo, Igalo u sredini i Čong na desno krilo. Više trebaju da se fokusiraju na odbranu. Lindelof je bruka od štopera. Mnogo je mekan, sklon greškama. Pre neki dan sam gledao snimak sa treninga kako ga je Grinvud bacio kao kesu. Dete od 17 godina pritom ne preterano jak. Levi bek pod obavezno. Vilijams je odličan ali mu treba alternativa. Šou je u trenutnom stanju kao da igra 6 ligu. Brat ima preko 90 kilograma sigurno.

avatar
Jagger86
Thursday, 11.06.2020
13:19

Delimično si u pravu. Ali svi ovi navedeni su delimično pouzdani igrači.Niko od njih nema neku konstantnost, da veže 3-4 utakmice sa golovima (penale ne računam) i po najmanje niko od njih nije "match winner". U klub su recimo dolazili igrači kao što su Nistelrooy , Rooney, Tevez,Ronaldo, Berbatov, pa čak i Saha...i kad dođe takav igrač, to strašno pravi razliku, i možeš da kažeš da će da ti prelomi utakmicu. Ovo danas je sve neozbiljno. Jedini što kao nešto vredi je Rashford, a i on dao pola golova iz penala. Tako da , svi su oni truba za ove gore navedene igrače.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 11.06.2020
16:25

I stoper i desno krilo a spic nije uopste neophodan po meni bi nam jedan dobar DMF dobro dosao jer Matic ulazi u godine a Scott jos nije ta klasa