Idealan scenario, Markec kod najperspektivnijeg trenera u Evropi?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.01.2018.
23:34
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Partizana i Benfike odavno nije u planovima Jirgena Klopa, pa od letos intenzivno traži novi angažman.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Lazar Marković je u Liverpul stigao kao veliko pojačanje i jedan od najperspektivnijih fudbalera u Evropi.

Došao je nakon jedne sezone u dresu Benfike, kako se u Portugaliji odlično pokazao Brendan Rodžers mu je ukazao šansu, ali je bilo jasno da je Markec požurio sa transferom u Premijer ligu.

Završio je potom na pozajmicama u Fenerbahčeu, lisabonskom Sportingu i Hal Sitiju, dobro se pokazao minule sezone u dresu "Tigrova", ali i dalje nije uspevao da ubedi Klopa da mu ukaže šansu.

Nalazi se na izlaznim vratima kluba sa "Enflda", a karijeru bi mogao da nastavi u Bundesligi, kako se navodno srpski fudbaler nalazi na meti Hofenhajma, prenose nemački mediji.

Čini se da bi za Markovića to bila idealna prilika da se vrati na pravi put, pod palicom talentovanog Julijana Nagelsmana mogao bi ponovo da procveta i ko zna, možda obezbedi i vizu za Mundijal u Rusiji.

Liverpul ga je iz Benfike doveo za oko 25 miliona evra, ne žele da ga puste za manje od 10, videćemo da li je uprava Hofenhajma toliko spremna da izdvoji.

Ono što je jasno, Markec bi imao puno prostora u redovima Hofenhajma, kako je klub napustio napadač Sandro Vagner (Bajern), a i Mark Ut je dogovorio transfer u redove Šalkea na kraju sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Mrdakovic
Friday, 19.01.2018
11:05

Meni je to nerazumljivo šta se dogodilo sa Markovićem. Zbog tog dečka sam gledao Benfiku (inače me ne zanima portugalska liga) i njene međunarodne utakmice. To što sada svi serkaju da on nema ništa sem brzine, da ga je strah duela nije tačno. Dobro se sećam kako se podžapao sa Ricarodom Quaresmom, koji nije bilo ko. Loserpool ga je sasekao kao ličnost, da dečko ne može da se povrati, sastavi sa samim sobom. Užas i tuga. Ma i kod Tigrova nije bio slab, nije bio ništa posebno. Samo nebo zna šta je rešenje, Možda dobar trener koji je i dobar psiholog da mu malo dune na dušu, da ga osokoli i pokaže poverenje!?

avatar
Chella_ynwa
Friday, 19.01.2018
01:42

Nemavka idealna za njega, samo je pitanje koliko ce Nagelsman da se zadrzi u Hofenhajmu. Verovatno do leta.

avatar
VANDAL_boys
Friday, 19.01.2018
01:42

Raspade se covek, a gledao sam ga u Lucanima kad je debitovao za Partizan :/

avatar
Consigliere 1927
Friday, 19.01.2018
01:34

Brzina ga je vadila ceo zivot i ni jedan kvalitet sem brzine nema. Vrhunski igrac za Belgisku, Holandsku, Portugalsku, Rusku ligu, ali daleko od liga petice...

avatar
Mino Rajola
Friday, 19.01.2018
00:36

Markec je truba za vrhunski fudbal i ozbiljnu ligu.

avatar
Dača
Friday, 19.01.2018
01:00

Ovo mu je možda i poslednja šansa da oživi karijeru a možda i poslednja stanica na putu ka JSL.

avatar
RIP-chechk
Friday, 19.01.2018
02:10

Nije truba samo su mu ubili samopouzdanje koje mu i nije bilo previse veliko. Od igranja ofanzivnog beka pod Rodzersom do povrede u Turskoj, do ignorisanja Klopa. Poremeti to igraca, na kome se nadvio pritisak.