Ibrina čudesna priča, oterali ga kod Leonarda, vraćaju ga kod Leonarda!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.11.2018.
13:43
Izvor: Sportske.net

Ibra je svojevremeno lupio sumu da bi oterao PSŽ, ali kao i sada Leonardo nije prihvatio "ne" kao odgovor.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović je sve bliži povratku u Milan, pregovara se o detaljima, traži ugovor na godinu i po dana, novac nije veliki, želi da završi karijeru u Lombardiji gde će ostati da živi.

Ne dopada mu se u Americi, Helena, njegova supruga je već dala pristanak za povratak u Milano, pa se navijači "Rosonera" nadaju da će dobiti veliko pojačanje.

I kao i pre više od šest godina, ponovo je u priči Leonardo.

Naime, Ibrahimović je bukvalno oteran iz Milana, tačnije prodat, zbog toga par godina nije govorio sa Galijanijem. Milan je rešio da smanji troškove, pa su se posle izgubljene titule od Juventusa odrekli Ibre i Tijaga Silve, ali Zlatan nije želeo da napusti Milano.

"Video sam pet propuštenih poziva od Rajole, zvao sam Mina i kada mi je rekao da me zove Leonardo, nisam znao ko je. Posle sam shvatio da je direktor u PSŽ. Rajola mi je rekao da me je Galijani prevario, da mi je obećao da ću ostati, a onda se saglasio sa transferom", napisao je Ibra u autobiografiji.

Ali, nije želeo da ode.

"Mogu oni mene da prodaju, ja neću da idem. Rekao sam Minu, traži im neku nerealnu sumu neka odustanu, Milan neće imati izbora. Ali, onda me je on pozvao i rekao da su na sve pristali, sećam se da sam bio potpuno izgubljen. Ali, dao sam reč i morao u Pariz, iako sam dvadeset minuta pre toga rekao ženi, da neću namerno da odem. Ali, šta sam mogao, ljudi su ispunili svoje, morao sam da održim reč"
, dodaje Ibra, koji je zarađivao neverovatnih 15 miliona evra u Parizu i u to vreme uz Mesija bio najplaćeniji igrač na svetu.

Sada bi povratkom u Milano dobijao smešnu sumu u odnosu na taj novac, ali ga pare i ne zanimaju, želi nazad u Evropu.

Šta će od svega biti videćemo, tek, Leonardo je zagrizao, kao i 2012. i ne prihvata "ne" kao odgovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 06.11.2018
19:46

Ti si svoje odigtao. Nisi ti ronaldo zver da igras i sa 35

avatar
Tuesday, 06.11.2018
17:56

ibro je kralj ,a svakom igraču mora bit čast kad obuče dres milana,jesu sad malo slabi ,ali ona slava odzvanja san sirom i strahopoštovanje

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Tuesday, 06.11.2018
16:41

Nisi znao ko je Leonardo? Neverovatno.