Ibra "spašava" Arsenal?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 26.10.2019.
11:37
Izvor: Sportske.net

Čini se da nikada ne bi bili srećniji zbog nekog transfera...

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Mesut Ozil navodno razmišlja o odlasku u Ameriku. Međutim, moraće da čeka, Galaksi još nije siguran da će Ibra otići, ako se to desi, imaće novca da privuku Ozila.

Čini se da Nemac nema šta da traži, otpisan je kod Emerija, ali sa druge strane, nije kao da brine, ima ugovor do leta 2020. prima oko 20 miliona godišnje.

Njegov plan je jasan, da ostane do kraja ugovora, ili da ga Arsenal pusti bez obeštećenja, kako bi uštedeo novac.

Kao slobodan igrač Ozil bi mogao da računa na ogroman ugovor, a nije ni za potcenjivanje to što bi se preselio u Los Anđeles i igrao mnogo slabiju ligu, gde može dugo da traje.

U međuvremenu, podršku je dobio od Pola Skolsa koji smatra da Junajted treba da angažuje Ozila, da je on i dalje svetska klasa i da bi mogao da poveže redove "Đavola".

To se neće desiti, Solskjer podmlađuje ekipu, a sigurno ni da Ozil nema nameru da se odrekne velikog novca, Arsenal treba da mu isplati za 18 meseci više od 30 miliona evra.

Nemac neće ni poslati zahtev za raskid ugovora, ako stigne ponuda iz Amerike, čak se pominje da će tražiti i neku odštetu što napušta klub i štedi "Gunerima" novac.

U svakom slučaju, drži situaciju u svojim rukama, nije mu problem da ne igra, mada je imao pre par dana oštru raspravu sa Emerijem, pretpostavlja se zbog toga što nije čak ni u kombinaciji za mečeve, to jest, ni na klupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke