Ibra prelomio!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 22.11.2018.
16:35
Izvor: Sportske.net

Šveđanin je doneo konačnu odluku o nastavku karijere.

EPA-EFE/PAUL BUCK
EPA-EFE/PAUL BUCK

Povezane vesti

Puno se pisalo o povratku Zlatana Ibrahimovića u evropski fudbal, nakon sjajne sezone u dresu LA Galaksija u MLS ligi.

Postigao je Ibra 22 gola i upisao 10 asistencija u najjačoj ligi Sjedinjenih Država, nije to ipak bilo dovoljno da se ekipa iz "Grada anđela" nađe u plej-ofu, pa je pre nekoliko nedelja sezona za iskusnog švedskog napadača bila gotova.

Tako se pojavila mogućnost njegovog povratka u Evropu, a prvi je interesovanje pokazao njegov bivši klub Milan.

Kako "Sport Mediaset" prenosi, Ibrahimović je doneo konačnu odluku o prelasku na "San Siro", pristao je na ponudu koju su mu Leonardo i Maldini predočili, pojačaće "Rosonere" i staviće paraf na šestomesečni ugovor težak 2,2 miliona evra!

Tako će se 36-godišnji napadač vratiti u jedan od svojih omiljenih klubova, sa kojim je osvojio Seriju A 2011. godine, a pokušaće da mu pomogne da se domogne toliko željene Lige šampiona.

Milan je u velikim problemima zbog povreda, doduše najmanje problema imaju u napadu, van stroja su štoperi Musaćo, Kaldara i Romanjoli, kao i vezisti Bilja i Bonaventura, dok je van stroja zbog suspenzije i Gonazalo Iguain.

Što se tiče Ibrahimovića, on je od "Rosonera" tražio ugovor na 18 meseci, ali je na kraju pristao na kraću saradnju, pa pretpostavljamo da će se po završetku sezone vratiti u MLS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlado rosonero
Thursday, 22.11.2018
21:13

Dobrodosao majstore!

avatar
razzorNo1
Thursday, 22.11.2018
20:22

nadam se da je ovo samo pozajmica do kraja sezone, Milanu treba neko poput Ibre da malo vrati Milan tamo gdje mu je mjesto al nikako Ibrahimovicu ne treba davati ugovor na godinu dvije, dosta su rosoneri izgubili upravo zbog igraca poput ibre nikako se nije desila ona smjena generacije pa je sve moralo krenut od nule, moraju na ljeto vratit silvu iz sevilje ako je to uopce moguce ne znam kakav ugovor ima, ako sevilja ima pravo otkupa onda je to problem, znaci ibra moze do kraja sezone a na ljeto vratit Silvu i uz eventualno 3-4 pojacanja al pojacanja Milan moze ciljat sam vrh al prije i pojacanja moraju da se otarase Montoliva Borinija i Zapaate, a susa moraju zadrzat kao i krutonea

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
08:54

Jeste pozajmica samo. Da, imaju pravo otkupa koje ce najverovatnije i iskoristiti. Pojacanja nam trebaju i vec sad na zimu, treba se otarasiti i starijeg Donarume, Abatea i Bertolacija, a nije Krutone nego Kutrone.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 25.11.2018
05:26

Nadam se da hoce...

avatar
razzorNo1
Saturday, 24.11.2018
19:20

a sta da kazem decko ima tesko ime tako da halali, velika greska je napravljena sa Silvom al ajd bice nesto

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 22.11.2018
18:59

Izgleda da ce ipak imati tri miliona, a zalicemo se na odluku za Gonzala.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 22.11.2018
18:37

I 2012. Mora da se vrati tamo, ali, mozda ce to biti na samo nekoliko dana:-D