Ibra odlučio?! Ovo je plan!

Autor: Darko Mitrović
petak 31.07.2020.
00:08
Izvor: Sportske.net

Realan razvoj događaja?

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Milan igra kao preporođen pod vođstvom Stefana Piolija posle pauze zbog pandemije, a ogroman doprinos svemu tome dao je i Zlatan Ibrahimović sa devet golova i pet asistencija u 17 odigranih mečeva od januara u Seriji A.

Iako je uveliko zagazio u pozne igračke godine, ima 38 punih, popularni Ibra na ''San Siru'' proživljava drugu mladost i u Milanu to žele da iskoriste i u narednoj sezoni.

Jasna je želja ljudi iz Milana da Ibrahimović ostane, a prema najnovijim informacijama ''Gazete delo Sport'', takvu želju ima i prekaljeni golgeter. I ne samo želju, već je navodno i odlučio da nastavi započeto sa ''Rosonerima''.

Ipak, sve to tek treba da se ozvaniči, u narednim danima se očekuju Ibrahimovićevi razgovori sa čelnim ljudima kluba, a iako ti razgovori još nisu zakazani, italijanski mediji veruju da će doći do dogovora.

Prethodnih dana bilo je informacija da Ibrahimović traži šest miliona evra po sezoni, a prema novim saznanjima ''Gazete'', Milan će mu ponuditi 4 miliona u startu, ali uz jasno predviđene bonuse koji će pomenutu sumu značajno uvećati u slučaju da Ibrahimović nastavi sa golovima i asistencijama i da Milan bude uspešan i na evropskoj sceni.

Moraćemo ipak još malo da sačekamo na konačan rasplet...
-
Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Dundalk ????????????
Friday, 31.07.2020
06:28

Jedan od najboljih igraca u zadnje 3 decenije, svaka cast da u 38 godina igra na takvom nivou. Dace Bog da ga gledamo i sledece sezone u dresu Milana.

avatar
debeliRonaldo
Saturday, 01.08.2020
14:38

Pa može još dogodine kod tala odigrati. Vidi se da uživa u Milanu. Očekujem 20+ golova u 2020/21

avatar
BlueBoy84
Friday, 31.07.2020
01:22