Ibra je odigrao svoje na "Old Trafordu"?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 22.03.2018.
14:09
Izvor: Sportske.net

Prema pisanju medija iz Engleske, Šveđanina nećemo više videti u dresu "Crvenih Đavola".

Epa/Julien Warnand
Epa/Julien Warnand

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović je u Mančester Junajted stigao leta 2016. godine, u Englesku je stigao kao slobodan igrač, kako mu je istekao ugovor sa Pari sen Žermenom.

U svojoj prvoj sezoni u klubu je blistao, ali je doživeo i tešku povredu, koja ga je sa terena odvojila sve do novembra minule godine.

Od kako se oporavio upisao je svega sedam nastupa u dresu Junajteda, a na terenu je poslednji put bio 26. decembra, u remiju Junajteda sa Barnlijem.

Kako prenose mediji sa ostrva, duel sa "Kleretsima" mogao bi da bude i njegov poslednji meč u dresu Junajteda, kako mu je Murinjo navodno dao dozvolu da pregovara sa klubovima iz MLS lige.

To znači da ćemo ubuduće Ibrahimovića najverovatnije gledati u dresu LA Galaksija, koji je i minulog leta bio zainteresovan za njegove usluge, kada je bilo nejasno da li će Junajted produžiti saradnju sa 36-godišnjim Šveđaninom zbog povrede.

Ibrahimović je sa Junajtedom osvojio Komjuniti Šild, Liga Kup i Ligu Evrope, a na 53 nastupa u dresu "Đavola" postigao je 29 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
II Plava Horda II
Thursday, 22.03.2018
15:14

Odrao ih za velike pare a nije ni celu utakmicu odigrao. Sta znaci kad imas vrhunskog menadzera.

avatar
Garban
Thursday, 22.03.2018
15:28

Dok je bio povređen on je odbio da prima platu.

avatar
brekbaCh1
Thursday, 22.03.2018
15:42

Jok, nije uzimao pare. A i ove godine je produzen ugovor marketinski da se izmuze sto moze. Ibra sa brojem 10 u Junajtedu, puno njih pohrlilo da uzmu dresove.