Ibra ima novu ponudu, ostaje u Seriji A!?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.06.2020.
14:45
Izvor: Sportske.net

Izvesno je da će Šveđanin napustiti redove Milana.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Zlatanu Ibrahimoviću ističe ugovor sa "Rosonerima" na kraju sezone i jasno je da neće produžavati svoj ostanak na "San Siru". U klub stiže nemački stručnjak Ralf Rangnik, koji će imati zadatak da podmladi ekipu, više o tome možete pročitati OVDE.

Spekulisalo se da će se Ibra tako ovog leta vratiti u Švedsku i da će najverovatnije zaigrati za Hamarbi, čiji je suvlasnik.

Ipak, sada je dobio novu ponudu.

Naime, kako prenose italijanski mediji, Fiorentina je zainteresovana da ga vidi u svojim redovima.

Roko Komiso je minulog leta preuzeo ekipu i krenuo da ulaže masovno u igrački kadar, a pokušao je i sa par veterana da podigne ekipu.

Napravio je odličan potez kada je ubedio Franka Riberija da se preseli u Firencu, pa se u klubu sada nadaju da bi Ibrahimoviću moglo da bude primamljivo da odigra jednu sezonu sa sjajnim francuskim fudbalerom.

"Viola" želi i Tijaga Silvu u svojim redovima, izvesno je da će Brazilac napustiti PSŽ i to već prvog jula, pa bi tako na "Artemio Frankiju" mogao da zaigra i šampionski tandem iz Pariza.

Uspostavili su kontakt sa Ibrinim agentom Minom Rajolom, čeka se odgovor.

Baner 11

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Sunday, 21.06.2020
15:40

Opasna Fiorentina...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 21.06.2020
15:02

Drongovski, Milenkovic, Lirola, Tiago Silva, Pecela, Kaseres, Dalber, Badelj, Pulgar, Dankan, Benasi, Kastrovili, Paketa, Gezal, Riberi, Kijeza, Kuame, Kutrone, Vlahovic, Ibrahimovic...