Ibra i Murinjo - Treća sreća?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 14.10.2018.
11:11
Izvor: Sportske.net

Ovo je logično i možda jedini način da Murinjo spasi posao...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Milan želi Zlatana Ibrahimovića, međutim neće ga dobiti bez borbe. Dok Ibra šalje dvosmislene poruke iz Amerike i dok stižu informacije da mu je u MLS dosadno i da može još da igra vrhunski fudbal sa 37 godina, u trci je ponovo Junajted.

Naime, Murinjo je, prema informacijama engleskih medija već stupio u kontakt sa Zlatanom koga je trenirao i u Interu, i ponudio mu da se vrati na "Old Traford".

Ibrahimović je rekao pre par meseci da oseća da ima nezavršena posla u Junajtedu, u prvoj sezoni je osvojio kup i LE, međutim povredio se, ostao u klubu, ali i prihvatio ponudu Galaksija.

Murinjo smatra da je Ibra čovek za velike utakmice, ono što mu fali sada, jer Lukaku ne daje golove u derbijima.

Zbog toga je transfer moguć, Murinjo takođe smatra da bi Zlatan bio kohezioni faktor u svlačionici, pre svega jer ima veliki uticaj na Pogbu, ali i ostale mlade igrače.

Videćemo šta će se desiti u januaru i hoće li Murinjo preživeti na klupi do zimskog prelaznog roka, ali nema sumnje da bi mu Ibrahimović pomogao da premosti lomove u svlačionici...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Wednesday, 17.10.2018
10:14

Sve je do trenera, Murinju bi i Messi bio neefikasan u derbijima. J***o ga defanzivni fudbal. Da može , sastavio bi tim od 10 Japp Stam-a + De Gea.

avatar
Стефан Стојанчевић
Sunday, 14.10.2018
14:55

pa lukaku ne daje golove zato sto nema ko da mu spakuje te golove jer je napad sastavljen od induvidualnih igraca a ne timskih.dovedi nekog pout eriksena i videces kako ce davati golove a ne ti doveo pogbu koji je u glavi ravan baloteliju i dalje dete sa sa kompleksima

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 14.10.2018
13:58

Zlatana da zaposle da obavlja transfere za Junajted. Kad on stane ispred tebe i kaze sta i kako,nema dvoumljenja,uzimas plajvaz i potpisujes : )

avatar
Antihepi
Sunday, 14.10.2018
12:41

''Лукаку не даје голове у дербијима''... Па како да човек да гол кад се Мурињо против свих јачих прошле сезоне бранио као жена??? Иде му на душу промашај против Тотенхема из ове сезоне,али не може му се ни замерити толико. Једини дерби где се није бранио целу утакмицу био је онај против Челсија,и Лукаку је тада дао гол. То су празне приче да Лукаку није ефикасан у дербијима ако погледате како Мурињо ''игра''дербије.