I sedmo pojačanje stiže na "Luj drugi", ali i vezista Monaka odlazi u PL!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.01.2019.
19:27
Izvor: Sportske.net

Dva transfera nadomak realizacije.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Preneli smo danas da je Monako ozvaničio i šesti transfer ove zime, u klub je iz Napolija na pozajmicu do kraja sezone stigao 23-godišnji Brazilac Karlos Vinisijus.

Uskoro se očekuje i ozvaničenje sedmog pojačanja u Kneževini, novi igrač ekipe Leonarda Žardima trebalo bi da postane Žorž-Kevin N'kudu iz Totenhema.

Ovaj 23-godišnji francuski fudbaler je u Severni London stigao 2016. godine iz Olimpik Marseja, upisao je svega 23 nastupa za "Pevce" do danas, postigao jedan gol.

Minule sezone je bio na pozajmici u Barnliju, ali je upisao samo osam nastupa za "Kleretse", a u Monako takođe stiže na pozajmicu, do kraja sezone.

Očekuje se da do kraja dana "Kneževi" ozvaniče i dolazak francuskog fudbalera iz Totenhema.

I dok će N'kudu pojačati redove posrnulog Monaka, izvestan je i jedan odlazak, naime, vezista Juri Tilemans karijeru nastavlja u Premijer ligi.

Pojavila se priča da bi mogao da se preseli u Lester, potom je Klod Puel demantovao te navode, ali novinar Kristof Tero tvrdi da je sada sve gotovo.

Reprezentativac Belgije je u Engleskoj, odradiće lekarske preglede i "Lisicama" se pridružiti do kraja sezone. Lester po isteku kratkoročne saradnje neće imati mogućnost da otkupi njegov ugovor od "Kneževa".

Pominjalo se da bi Tilemans mogao da završi i u Barseloni, ali izgleda da ovoga puta Katalonci neće uspeti da ukradu pojačanje, kao što su letos ukrali Malkoma Romi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 31.01.2019
19:32

Mogu oni dovesti ovakvih 100 igraca ali to nisu pojacanaj, ne shvatam da nisu doveli jednog kvalitetnog igraca a toliko su zaradili