I Realu jasno, Jović će napustiti klub?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 17.09.2020.
08:55
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su obe strane svesne onoga što je izgleda neminovno...

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Luka Jović želi da igra i to nije ništa novo. Iako se priča da će mu Zidan pružiti šansu, realno, pored Benzeme teško da može da dobije minute. Zbog toga je situacija komplikovana, a obe strane počinju da uviđaju da je pozajmica najbolje rešenje.

Jović bi mogao negde da igra standardno da se dokaže i vrati u klub, za njega bi to trebalo da bude novi početak.

Luka je u 27 mečeva sakupio tek 806 minuta, mnogi smatraju da niko ne bi mogao da pokaže više ako dobija šansu na kašičicu.

Zbog svega toga, kako bi se vratio u formu, Jović mora da igra standardano. To ne bi bilo moguće ni u Milanu, pored Ibrahimovića, pa iako ga "Rosoneri" žele, on bi negde gde će biti prvi napadač.

Za sada nema opcija, pominjan je Monako, ali oni se nisu oslobodili viška igrača, videćemo hoće li neki nemački klub pošto Bajern često šalje igrače u Bundesligu na kaljenje ući u igru.

Baner

Ono što je takođe jasno da odlazak Jovića ne znači da će Madriđani dovoditi novog špica jer Borha Majoral nije otišao u Valensiju, a Marijano Dijaz ne želi da napusti klub, iako je imao ponudu Benfike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tristan
Friday, 18.09.2020
07:53

trebalo Jovica uzeti na pozajmicu u zvezdu za LS kvalifikacije , mozda bi i prosli taj nesretni kiparski klub, svakako ne bi bio gorij od onog italjana koji dao 3 gola za godinu dana

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 17.09.2020
17:26

Cuj Diazu se ne ide pa kao da se Jovicu ide,

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 17.09.2020
13:34