I PSŽ želi očajnički da proda Nejmara! Razlog, tri strašna pojačanja za drim-tim Parižana!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 30.08.2019.
10:34
Izvor: Sportske.net

Potreban im je novac, tri posla na čekanju, ne žele Nejmara, ali za sada nema dogovora...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

I pored toga što nema dogovora između Barselone i PSŽ oko Nejmara, tačnije dogovor postoji, ali Katalonci ne uspevaju da ubede svoje igrače da budu deo sporazuma, jasno je da Parižani žele da prodaju Nejmara.

Delom je to zbog njegovog odnosa i želje da ode, delom i što se plaše da će često biti povređen, što će mu dodatno spustiti cenu, uz to ušao bi u poslednje dve godine ugovora.

Leonardo i Al-Kelaifi žele da završe posao za vikend, kako bi stigli da dovedu tri igrača.

Naime, golman Kejlor Navas je blizu, novac i Areola će u Madrid, a od novca za Nejmara, francuski prvak želi da kupi dvojicu igrača.

Jedan je Paulo Dibala, to se zna, koštao bi oko 75 miliona evra, a drugi nije Zaha kako su mnogi mislili, već Kristijan Eriksen.

Njemu ističe ugovor sledeće godine, ali bi ga Parižani privukli ogromnom platom, uz to platili bi Totenhemu oko 70 miliona evra, što bi, Levi, bez sumnje, oberučke prihvatio.

Sa pomenutom trojicom, i eventualno Mandžukićem koji bi mogao da bude deo paketa za Dibalu, PSŽ bi se osetno pojačao. Doveli su Ereru i Gajea na sredini, stigao je Sarabija iz Sevilje, Dijalo iz Dortmunda, mladi igrači Bejker i Bulka kao slobodni agenti.

Ali sa Navasom na golu, Eriksenom koji bi igrao uz Veratija, Ereru i Gajea, i Dibalu koji bi se priključio Kavaniju i Mbapeu, tim bi bio sjajan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Friday, 30.08.2019
13:43

Plaćenička plastika (kako to ovde kažu) i drim tim ne mogu da stoje u istoj rečenici, koga god da dovedu. Sa izuzetkom Real Madrida koji je 4 titule LŠ 'osvojio' na čistu i bezočnu pljačku sudijama i UEFOM ostali klubovi moraju da se pomire sa činjenicom da za njih (bez sudija i UEFE) nema osvojene LŠ bez velikog truda i zalaganja na terenu, ko god da im igra.

avatar
Buva
Friday, 30.08.2019
20:46

Smaras kao i uvek...

avatar
Стерлинг Арчер
Friday, 30.08.2019
20:56

Pa naravno da nema osvajanja bez truda i zalaganja, koja je poenta ovog komentara?

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 30.08.2019
10:42

Nista WAU. Mnogo bolji timova ima