I PSŽ bi da kupuje kod Srbina!

Autor: Nikola Miloradović
subota 06.01.2018.
19:02
Izvor: Sportske.net

Parižani bi mogli da odluče sudbinu kluba sa juga engleske prestonice.

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Kako prenose mediji sa ostrva, Pari sen Žermen je pokazao interesovanje za 17-godišnjeg fudbalera Fulama Rajana Sesenjona.

Ovaj momak je eksplodirao minule sezone pod palicom Slaviše Jokanovića, uvršten je bio i u najbolju postavu Čempionšipa, a sa odličnim partijama ne nastavio i ove sezone iako još nema ni 18 godina.

Interesovanje za njegove usluge je veliko, gotovo svi veći timovi Premijer lige su zainteresovani, čak je u priči bio i madridski Real, koji u Sesenjonu vidi novog Marsela.

Zainteresovanim stranama se sada priključio i PSŽ, a veruje se da Fulam svoj biser neće pustiti za manje od 30 miliona funti (oko 34 miliona evra).

Rajan Sesenjo Ryan Sessegnon

Slaviša Jokanović veruje da bi za Sesenjona bilo najbolje da ostane na "Krejven Kotidžu", ali ukoliko neko ponudi pomenutu sumu, nema sumnje da će je uprava Fulama prihvatiti.

Sa tolikim novcem bi Jokanović konačno mogao da dobije željena pojačanja, za koja veruje da su mu neophodna u pohodu na povratak u Premijer ligu.

Srpski strateg je čak uputio i svojevrstan ultimatum upravi kluba iz Londona, da ukoliko ne planiraju da mu dovedu pojačanje, krenu u potragu za novim šefom struke.

Jedan ovakav transfer bi sve mogao da promeni, videćemo kako će se čitava ova priča završiti do kraja januara, pa bi početak 2018. godine mogao da odluči i dalju budućnost kluba sa "Krejven Kotidža".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 07.01.2018
04:35

E Jokane da si malo ranije dao otkaz pa da nas vodis na svetsko!

avatar
JC\'90
Saturday, 06.01.2018
21:39

Decko treba da ostane u Engleskoj, za njega su Liverpul ili Man Utd, njima treba levi bek.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 06.01.2018
20:12

Kod njih bi samo propao