I pored sjajne LŠ, Lion prodaje dvojicu najboljih!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 20.08.2020.
10:56
Izvor: Sportske.net

Uspeh je tu, ali to ne pokriva minuse.

EPA-EFE/Miguel A. Lopes /
EPA-EFE/Miguel A. Lopes /

Povezane vesti

Sinoć smo gledali drugi polufinalni susret Lige šampiona. Očekivano, prošao je Bajern Minhen, mada je francuski tim imao svojih šasni. Posebno u prvom delu igre, kada je Nojer spašao Bavarce deficita.

Učešće u LŠ će doneti dosta novca, ali podsetimo Lion naredne sezone neće igrati u eliti, ali ni u Ligi Evrope. Po prekidu prvenstva Francuske bili su sedmi, što je pozicija ispod za kvalifikacije u LE. Čelnik kluba Ola je u par navrata kritikovao ovakvu odluku tamošnjeg saveza.

Razlozi su naravno finansijske prirode, "lavovi" par godina rade sa ogromnim gubicima - prodaje su neminovnost a sportski direktor kluba Žuninjo potvrdio je da su Musa Dembele i Husem Aouar pred izlaznim vratima kluba.

Za Dembelea je postojalo interesovanje iz Premijer lige, zamenik kapitena Aouar se dovodio u vezu sa Juventusom, ali L'Ekip prenosi da je Arsenal otvorio pregovore za veznog igrača.

Ponuda "tobdžija" se sastoji u novcu plus 'odbačeni' Genduzi, videćemo šta će Lion i Rudi Garsija reći na ovo. Napadač Dembele je bio jedna od glavnih meta Mančester Junajteda tokom januara kada su se "đavoli" ipak odlučili za Igala.

Genduzi

Jasno da će Lion dobrano naplatiti partije i uspeh ove sezone, pominje se i kupovina Bakajoka iz Čelsija. Ovo može biti prelomno transfer leto pred "lavovima", Evropa iščekuje barem nekog ko može namučiti PSŽ u narednim sezonama. 

baner kazino

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 20.08.2020
16:42

Auar, ne Aouar.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 20.08.2020
16:30

Mislim da je steta da Aouar ide u Juve toliki potencijal u onako ogavan klub koji nikad nije igrao lijep nogomet

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 20.08.2020
14:40

Aouar strasan potencijal,legao bi Arsenalu samo tako...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 20.08.2020
12:04

Aouar je sjajan vezista,ogroman potencijal ko god da ga kupi nece pogresiti