I Paratići u ponedeljak u Lisabonu, Barsa na pragu pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 24.03.2019.
11:50
Izvor: Sportske.net

U portugalskoj prestonici gostuje reprezentacija Srbije, evo koga će pratiti sportski direktor Juventusa.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije počinje kvalifikacije za Euro 2020. gostovanjem u Lisabonu selekciji Portugalije.

Poznato je da će se na tribinama stadiona Benfike naći i predstavnici Barselone, koji će pratiti Luku Jovića, ali fokus prvaka Italije biće usmeren ka domaćoj selekciji.

Naime, Juve je zainteresovan za štoper portugalske reprezentacije Rubena Dijasa.

Talentovani defanzivac Benfike već neko vreme se nalazi na radaru "Stare dame", a izgleda da su u Torinu digli ruke od Matisa de Lihta, te je sportski direktor kluba Fabio Paratići odlučio da u ponedeljak bude na tribinama stadiona u Lisabonu, odustao je od Amsterdama, gde se večeras sastaju Holandija i Nemačka.

Kapiten Ajaksa je velika želja Barselone, a pisali smo da će predstavnici katalonskog, na čelu sa predsednikom Bartomeuom, u ponedeljak otputovati u Amsterdam, gde će i zvanično otvoriti pregovore oko angažovanja talentovanog štopera.

Tako je Juventus svoj fokus prebacio na Dijasa, čiji agent je Žorž Mendeš, koji je u poslednjih godinu dana u redove "Stare dame" preselio dva svoja klijenta, Kristijana Ronalda i Žoaa Kansela.

Dijas nije jedini defanzivac koji se nalazi na radaru "Bjankonera", jasno je da će fokus uprave biti na ojačavanju odbrane, pa se tako pored Portugalca na listi želja Juventusa nalaze i Kostas Manolas (Roma) i Kristijan Romero (Đenova).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke