I Napoli hoće otpisanog "Đavola"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 18.11.2016.
10:38
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub iz Napulja pokazao je interesovanje za defanzivca Mančester junajteda, koji je već neko vreme na izlaznim vratima kluba sa "Old Traforda".

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mauricio Sari je spreman da uđe u boj sa Interom i Juventusom oko povremenog italijanskog reprezentativca iz redova Junajteda Matea Darmijana.

Inter je odavno izrazio želju za njegovim potpisom, nije tajna da se pominjao i Juventus, koji bi svakako bio jako primamljiva opcija za 26-godišnjeg defanzivca.

Murinjo ga je nedavno uvrstio u startnih 11, deluje da je to tako bilo samo jer je ostao bez opcija, ali uprkos svemu iz kluba se sve više priča da će Italijan ostati na "Old Trafordu".

Ipak, najrealnije je da tim pričamo žele samo podignu cenu Italijanu, za kog su svesni da vlada veliko interesovanje.

Murinjo je za desni bok "bacio oko" na Fabinja, kako računa i na Valensiju, teško da će za Darmijana tu biti mesta.

Sada je i Napoli spreman da mu ponudi ugovor, nema sumnje da bi pod Vezuvom dobio šansu u startnoj postavi, što bi definitivno bila najbolja stvar za njegovu reprezentativnu karijeru.

U Interu najverovatnije neće imati priliku da igra Ligu Šampiona, Juve i Napoli će, kako stvari trenutno stoje, to najverovatnije moći da mu ponude, ali je jasno da bi u "Staroj dami" imao paklenu konkurenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke