I Čelsi dobio svog Norvežanina, na redu je štoper, da li je Brazilac pravo rešenje?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 13.01.2020.
09:58
Izvor: Sportske.net

"Plavci" napravili prvi transfer.

EPA-EFE/KIYOSHI OTA
EPA-EFE/KIYOSHI OTA

Povezane vesti

Norvežani su počeli da osvajaju Evropu. U poslednjih par sezona smo dosta toga čuli i videli od Odegarda, ove sezone i od Halanda tako da je Čelsi "ispratio talas" i odlučio da potpiše tinejdžera iz Tromza.

Radi se o šesnaestogodišnjem Brajanu Fiabemi, mladi napadač je juče zvanično predstavljen na "Stamford Bridžu". Potpisao je ugovor na tri i po godine, prvo će se kaliti u mlađim kategorijama, ali uzimajući u obzir da Lampard pruža priliku mlađim igračima trebalo bi očekivati da će ugrabiti i koji minut u seniorskoj postavi "plavaca".

To nije sve što se tiče transfer planova Čelsija, i dalje se traži pravi partner za Ridigera ispred Kepe. Pominjan je Lusi Dank iz Brajtona, engleski mediji prenose da je u Londonu Đulijano Bertolući.

Poznati brazilski agent je u prošlosti završavao poslove oko Davida Luiza, Ramireša, Oskara, Vilijana, Kenedija, sada je meta Gabriel Magaljes iz Lila.

Štoper "doga" se prošlu sezonu kalio na "Maksimiru" u dresu Dinamo Zagreba, ove ne izlazi iz prve postave vicešampiona Francuske. Već je odigrao 17 utakmica u Ligi 1 i sve šest u Ligi šampiona, po transfermarktu njegova cena se procenjuje na petnaest miliona evra, ali nema sumnje da će Lil tražiti dosta više.

Igra levom nogom tako da bi bio komplemetaran sa Ridigerom u samom srcu odbrane.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke