Hrvatski selektor dobio fantastičnu ponudu, zameniće Srbina na klupi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.04.2020.
22:24
Izvor: Sportske.net, index.hr

Zanimljivo, konkurent za tu poziciju biće mu zemljak i odličan poznanik.

EPA-EFE/VASSIL DONEV
EPA-EFE/VASSIL DONEV

Povezane vesti

Preneli smo nedavno neočekivanu vest da je srpski trener Ivan Jovanović dobio otkaz, iako svoj tim nije vodio ni na jednoj takmičarskoj utakmici.

Podsetimo, on je bio selektor Ujedinjenih Arapskih Emirata, ugovor je imao na šest meseci, tokom kojih je trebalo ovu selekciju da vodi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. i Azijski kup 2023.

S obzirom da je zbog pandemije koronavirusa došlo do odlaganja svih takmičenja, čelnici tamošnjeg saveza su se zahvalili Jovanoviću na saradnji i krenuli u potragu za novim selektorom.

Prvi kandidat za njegovog naslednika postao je sportski direktor zagrebačkog Dinama Zoran Mamić, ali sada su u UAE zainteresovani i za selektora Hrvatske Zlatka Dalića.

Ova informacija objavljena je u Dnevniku hrvatske Nova TV, preneo ju je ''Index'', koji otkriva da bi Dalić mogao da zaradi pet miliona evra ukoliko prihvati ponudu. Ono što je nepoznato je na koji period se Daliću nudi ugovor.

Da sve bude zanimljivije, Daliću aktuelni ugovor u Hrvatskoj ističe već za tri meseca, pa se postavlja pitanje koji uslovi mogu damu budu ponuđeni za nastavak saradnje, imajući u vidu aktuelnu krizu zbog pandemije.
-
Bonus 10


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke