Hrvat u Junajtedu gotova stvar, počela audicija za novi tandem na Old Trafordu!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 13.10.2019.
09:59
Izvor: Sportske.net

Kao nekada Jork i Kol, nadaju se navijači "crvenih đavola".

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester junajtedu ne cvetaju ruže od starta sezone, pa se na udaru našao Ole Gunar Solskjer.

Norvežanin smatra da u napadu nema dovoljno kvalitetnih opcija, sudeći po natpisima u engleskoj štampi, pa želi da pojača svoji tim dovođenjem čak dvojice napadača.

Jedan od njih bi trebalo da bude Mario Mandžukić koji je navodno postigao usmeni dogovor sa čelnicima "crvenih đavola", pa bi Hrvat trebalo da stigne na Old Traford već u januaru.

Njemu će se pridružiti još jedan fudbaler, prvi favorit za to jeste Musa Dembele, ali problem predstavlja Lion koji za njega traži celih 75 miliona evra.

Musa Dembele Luka Tuzar Tusar Francuska U21

Junajted će sačekati da Žan-Mišel Ola smanji zahteve i pokuša da dovede sjajnog Francuza, no ukoliko to ne uspe postoji i plan B.

Soslkjer ima problem sa klasičnim napadačima od odlaska Lukakua kojem nije dovedena zamena, pa se na tom mestu menjuju Rašford i Grinvud, dok je Marsijal povređen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 13.10.2019
18:59

Manđo nije los igrac,ali nije on bas onaj klasicni centralni napadac. Njima treba igrac tipa Lewe,Cavanija ili kao sto je nekad bio Luka Toni. Al ako zele nesto vise treba da imaju vezni red,koji moze da napravi prilike za golove. Pogbu prodati,I pokusati dovesti Fernandesa i Eriksena...

avatar
neme
Sunday, 13.10.2019
13:43

S kim on tu da igra .Mora ce da se bije s nekim teskasima .A loptu za gol moze da mu doda samo Matic al jednom u osam utakmica.

avatar
Man united
Sunday, 13.10.2019
12:30

Манџукића поредите са Јорком и Колом?

avatar
Opet Anonymous
Monday, 14.10.2019
06:01
avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 13.10.2019
11:19

Марсијал бољи од Дембелеа,а ако већ купују,Мален из ПСВа је млад и одличан играч. Уклапа се у Солшерову филозофију. Имали смо среће кад смо куповали из ПСВа раније.

avatar
StefMU
Sunday, 13.10.2019
18:35

Solser nema filozofiju nzm odakle ti to. Moze on da prica sta hoce i da bude pozitivan, ali ako igraci igraju kao da su se prvi put upoznali i odlucili da odigraju koju, onda pisi propalo..

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 14.10.2019
20:53

Они изгледа намеравају да му дају шансу а он жели младе играче. Зато сам то написао.

avatar
Opet Anonymous
Monday, 14.10.2019
06:12

Po meni je ogromna greska, prodaja Depaya koji je odlican u Lyonu i jedan od boljih igraca u ligi. Cini mi se da MANU imam opciju da ga vratim sto uopste nebi bilo lose. Tamo je poceo igrati spica i on je po meni bolji od Dembelea. 60mil je previse a da ne pricmo o 75, dobar je igrac ali nista spec. Mandzukic em van forme em vamo nije ni na klupi takav nam ne treba em mator, bolje Ibru posuditi do ljeta. Greska je napravljena jer u letnjem prelaznom ruku nije doveden CMF kada je Herrera otisao i CF umjesto Lukakua. Icardija ili Ben Yeddera smo mogli dovesti na ljeto za ok cifru ali sada je gotovo. Ako cemo dovoditi napadaca ja sam za Wernera kojem istice ugovor na ljeto a navijac je MU. Ako ne on onda Immobile ili Richarlison koji je krilni napadac i spic a moze da pokirje obe strane sto je plus.