Hrvat u Bajernu, zna se cena za Maurita, Sergej opet čeka transfere!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 11.08.2019.
09:27
Izvor: Sportske.net

Inter će pokušati da završi dva posla pre nego što se ustremi na Srbina. Jedan blizu kraja, ali Argentinca će teško prodati...

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Kako pišu italijanski mediji iz Kine je stiglo "zeleno svetlo", Inter i Bajern pregovaraju oko transfera Ivana Perišića. Hrvat bi mogao da se vrati u Bundesligu, nakon što je tokom leta pokazao da ne može da igra ono što je novi trener Konte zamislio.

Perišić ne bi bio standardan, Bajern traži spoljne igrače, pa je Kovač posegnuo za zemljakom. Transfer još nije završen, mada bi početkom naredne nedelje, Perišić trebalo da kaže poslednju reč kada su u pitanju pregovori oko njegovih uslova.

Istovremeno, Inter je odredio cenu za Ikardija i neće je spustiti, makar tako tvrde. U pitanju je suma od blizu 70 miliona evra. Roma je spremna da ponudu blizu, ako Džeko bude uključen u trejd, a Napoli je sve bliže odluci da plati pomenutu sumu, no problem je sam Ikardi koji ne želi na jug.

On čeka Juventus, šampion sigurno neće platiti pomenutu sumu, čekaju kraj prelaznog roka i da Inter smanji apetite. Ipak, iz Milana stižu najave da se to neće desiti, odnosno da su spremni da zadrže Ikardija do januara, ali da neće popustiti kada je suma u pitanju.

Inter želi da proda Ikardija, Perišića i Žoao Marija, kako bi prema nekim saznanjima imao dovoljno novca da dovede Sergeja Milinković Savića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Sunday, 11.08.2019
10:48

SMS,Vidal ili Dibala?

avatar
Pic.usti zamugljao!
Sunday, 11.08.2019
10:39

Inter je poznat kao kralj transfera,klub koji ne pusta igrace da odlaze slobodni (arsenal,man.utd)..Uradili su oravu stvar kada su prodali krespa,ronalda,balotelija..Nadam se da ce prodati i ikardija i osloboditi se svega sto on vuce sa sobom kako bi se klub mogao fokusirati na utakmice.Perisic treba da ide,ali sa obavezom otkupa na kraju godine.
Greska je kupovati Savica,jer na toj poziciji imamo Espozita,galjardinija,maria,brozovica,barelu,valera.

avatar
Oldboy
Sunday, 11.08.2019
11:25

Šta napisa brate, Espozito klasičan špic, Mario već jednom nogom u Monaku, Galjardini ne može da se usporedi sa Sms-om, jedino Brozović I Barela, ali pošto igramo na više frontova trebaju nam igrači za rotaciju

avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 12.08.2019
01:06

Napisao sam da na toj poziciji,savicevoj,imamo espozita i druge...Gledao sam protiv totenhema i igrao je iza napadaca (proigravanje za sensija) a vecim delom utakmice je bio na levoj strani..
Bolje je njega forsirati i ustedeti novac za savica,koji je dobar fudbal igrao pre dve sezone..
Nazad galjardini,valero,vesino,francuz iz avra..
Napred (iza napadaca)espozito,barela,Mario,Sensi..

avatar
Bocevski12
Sunday, 11.08.2019
14:16

Decko pa ti bi mnogo pomogao na tvoj Inter ..sta ne ides u Milano da se ponudis neroazurima

avatar
Dorotej
Sunday, 11.08.2019
10:25

Koja su ta saznanja u vezi Sergeja? Baš ste me nasmejali. Ono naše "rekla kazala" bez realne osnove. Inter će da proda 3 vrhunska igrača da može da kupi Sergeja. Novinaru mašta ne nedostaje.

avatar
Dorotej
Sunday, 11.08.2019
10:13

Sergej je k'o večita mlada, stalno čeka da se pojavi "princ na belom konju".

avatar
The_Matrix
Sunday, 11.08.2019
10:09

Pa ne kosta SMS milijardu oa da prodaju ova 3 igraca zbog njega. Ako ode Ikardi sada to ce biti za 75-80 mil eura i deo tog novca ce biti ponudjen za SMS-a. Laz je da Ikardi ceka Juventus i da hoce tamo. On ceka Inter i nada se do poslednjeg momenta da ce se nesto promeniti. Mada kada mu je uzet broj 9 sve mu je jasno. Najverovatnije ce zavrsiti u Napoliju

avatar
Oldboy
Sunday, 11.08.2019
09:49

Sms ili Dibala, koga dovesti?

avatar
No rules
Sunday, 11.08.2019
10:52

Dibala puno jaci u svakom pogledu, ali mi se cini da Konte ne preferira takve igrace, za njegov sistem je siguran sam, SMS bolje resenje.

avatar
No rules
Sunday, 11.08.2019
13:19

Dibala je tip igraca kojeg nemamo jos od Snajdera, sa njim u ofanzivi imamo puno vise opcija. SMS je klasicni vezni, samo zato.

avatar
Oldboy
Sunday, 11.08.2019
11:27

Ne znam da li si gledao Sensia ovih par utakmica, mislim da bi nam trenutno Sms više trebao, uklopiće to Konte, ipak nam za tri u odbrani treba snaga na sredini