Hrvat na "prinudnom radu" u Čelsiju sreću traži u Rusiji?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 18.04.2019.
16:27
Izvor: Sportske.net

Niko ne zna kakav će kadar predstavljati londonski klub naredne sezone.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Plavcima" predstoje neizvesna vremena u bliskoj budućnosti.

Sve je upitno od vlasnika kluba, glavnog trenera i igračkog kadra usled neibežne suspenzije koja se približava timu sa "Stamford Bridža".

Iako je Sari u nekoliko navrata izjavljivao da želi Matea Kovačića i naredne sezone u Londonu pravo je pitanje da li će dvojac uopšte sarađivati zajedno u narednom periodu.

Hrvat igra za "Plavce" kao pozajmljeni igrač Real Madrida, na kraju sezone završava se i njegova ugovorna obaveza prema Čelsiju, međutim u Madridu za njega nema mesta.

Zidan ne planira na njega u veznom delu terena, prema pisanju Dejli Mejla ruski Zenit se pojavio kao zainteresovana strana za potpis dvadesetčetvorogodišnjeg igrača.

kovacic

Ruski gigant trenutno zauzima prvu poziciju u nacionalnoj ligi, Kovačić bi mogao od sledeće sezone da zaigra sa Branislavom Ivanovićem u dresu Zenita, još jednim igračem koji je branio boje Čelsija u prošlosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tbr
Thursday, 18.04.2019
23:59

Jedan od najgorih igrača Čelsija ove sezone, fudbal koji je Kovačić igrao sam mogao i ja ili bilo ko sa sajta bez problema da odigra, lik ne zna gde se nalazi na terenu

avatar
JC\'90
Thursday, 18.04.2019
20:06

Nesto mislim da ce i Jovic ovako proci ako ode u Real

avatar
Thursday, 18.04.2019
17:48

Kovacic jos jedan Sarijev promasaj uz Iguaina i Zorzinja,Celzi ima Meison Maunta mali jako slican igrac De Bruinu,suludo bi bilo da ponude ugovor Kovacicu....

avatar
NikkiCFC
Thursday, 18.04.2019
17:29

Klub po meri za njega konacno. Veliko je on razocarenje. A i sam se precenio, nije bio srecan sa ulogom prvog rezerviste i Kazemiru i Modricu i Krosu i osvajanjem LS dosao kod nas duplo gori od Barklija i RLC-a.

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 18.04.2019
16:31

Realno se nije pokazao uz ogradu da se ni Sari nije pokazao jer svojim guranjem Zorzinja gusi bar tri igraca od kojih najociglednije Kantea.