Hrvat gledao Jovića 15 puta, šta se desilo?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 09.03.2019.
09:05
Izvor: Sportske.net

Pod budnim oko skauta, ali nije prioritet?!

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Kako piše "Mundo deportivo", skauti Barselone su ponovo gledali Luku Jovića u remiju sa Interom. To je 15. put da su bili na tribinama zbog Srbina.

On se navodi kao jedna od meta, skaut je inače Goran Vučević, nekada velika nada Hajduka koji je za sedam miliona evra prešao u Krojfovu Barselonu, ali nije uspeo da se izbori, rivali za mesto u timu bili su Stoičkov, Romario Kuman, Laudrup, Hađi, a mogla su da igraju samo tri stranca.

Kasnije je nastupao za Keln, vraćao se u Hajduk, sada je skaut Barselone.

On je predao svoje izveštaje, računa se da je Jović najzagrejaniji da ode u Barselonu i konkuriše Suarezu, ali "Mundo Deportivo" piše da Srbin nije prioritet.

Naime, Barselona posle Frankija De Jonga želi da dovede i Matijsa De Lihta, komandanta odbrane Ajaksa, pa u ovom trenutku nema dovoljno novca da realizuje sve ciljeve u prelaznom roku.

Jovića su gledali Real, kao i Bajern, a u poslednje vreme pominjan je i Siti, mada je navodno novac koji će tražiti Ajntraht oko 60 miliona evra, kako je nagovestio sportski direktor Fredi Bobić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 09.03.2019
12:16

Balkanska veza :DDD

avatar
Goran_Ilic
Saturday, 09.03.2019
10:52

To bi mu bila zivotna greska,ubio bi se od sedenja na klupi dok god Suares ne ode u penziju ili se ne povredi,tako je Alkaser uvenuo,ali ,niko ga nije terao iz Valensije,sad nek se potuca po pozajmicama.

avatar
deki trbic
Saturday, 09.03.2019
18:02

Bas tako, tamo bi propao, jer se lepo zna da Suazer i Messi moraju igrati

avatar
Mirjevac
Saturday, 09.03.2019
19:38

A gde bi to on odmah igrao ako se nepokaze i nedokaze? Znaci svaki igrac se u bilo kom klubu treba dokaze i pokaze, a ne da ga odma postave u startnoj postavi! U barci ce da se proslavi ako se naravno dokaze!

avatar
Mangus
Saturday, 09.03.2019
10:33

Pa eno gore vesti kako planiraju da prodaju Kutinja. Imace love