Holanđanin i Španac preskupi, Barsa aktivira "plan B"?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.05.2019.
08:56
Izvor: Sportske.net

Rajola zakuvao stvari, bez prodaja nema ni Grizmana, šta su rezervni planovi kluba.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

U Barsi je vreme odmeravanja, pregovara se i dogovora, na udaru je Pep Segura, verovatno i Abidal, priča se da bi Roberto Martinez mogao da zameni Valverdea, ali prioritet su pojačanja, tačnije De Liht i Grizman.

Ipak, ako ne prodaju Kutinja, Umtitija i Rakitića neće imati dovoljno novca za oba igrača. Ono što je bio siguran posao oko De Lihta sada se pretvorilo u sapunicu. Naime, Rajola je sve zakuvao sa Junajtedom, on želi proviziju od 15 miliona evra na transfer, De Liht mu veruje i čak bi još jednu sezonu mogao da ostane u Ajaksu, nema sumnje da će mu cena rasti.

Barsa gleda i druge štopere, mada i dalje ima dovoljno igrača ako ne dovede De Lihta, tu su Pike, Lengle i Umtiti, ali što se tiče napadača, Grizman i dalje nije blizu. I dalje postoji otpor kada je u pitanju klauzula plus plata to bi kasu ispraznilo do dna. Valverde nije krio ni kada se pričalo o Joviću da želi Rodriga iz Valensije, gledali su i Ričarlisona, ali ih je Everton ohladio zahtevom da plate 100 miliona evra.

U svakom slučaju, ono što je izgledalo sigurno više nije, a hoće li klub aktivirati rezervne planove videćeno, no tek posle promena u sportskom sektoru, i moguće je, dolaska novog trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Tuesday, 28.05.2019
22:50

Glupiraju se sa De Lightom. Ukrast ce im ga neko. Ako toliko zeli u Barcu treba taj posao zavrsiti sto prije. Kad sam god nesto otezao, danas, sutra cu, preko sutra cu....uvijek sam ostao kratkih rukava

avatar
Red blood
Tuesday, 28.05.2019
10:30

Barsa je i zakuvala sve sa kupovinom Kutinja za nenormalan novac..ocekivano je da im svi sad traze basnoslovne sume.
Bice zanimljivo..