Holanđani tvrde - Blind konačno u Junajtedu

Autor: Đorđe Đokić
subota 30.08.2014.
09:36
Izvor: Sportske.net

Iako se čitavog leta najavljivalo, transfer Blinda u Junajted nikako da se ostvari. Holandski mediji javljaju da je sad sve dogovoreno i da će Van Galov ljubimac stići na Old Traford narednih dana.

Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

Holandski De Telegraf javlja kao ekskluzivnu informaciju da je Ajaks bez obzira na demantije koje su davali prethodnih dana ipak sve dogovorio sa Junajtedom oko prelaska Dileja Blinda u Mančester Junajted.

Po De Telegrafu, transfer će Junajted koštati 14 miliona funti, a lični uslovi između Blinda i Junajteda tek treba da se dogovore.

Blind je od početka prelaznog roka i dolaska Van Gala na kormilo Junajteda očekivan kao jedno od pojačanja Đavola. Pogotovo posle odličnog Svetskog prvenstva za ovog igrača.

Sigurno je da će se lako uklopiti u Van Galovu filozofiju kako je Holanđanin naziva jer je već dugo u reprezentaciji igrao za ovog trenera i naviknut je na zahteve.

Blind može da igra na pozicijama levog beka, levog štopera i defanzivnog veznog, pitanje je samo na kojoj poziciji od tih će biti starter pošto je na levom beku očekivan Šo u startnoj postavi, za levog štopera Roho. Da li će Blind biti taj defanzivni vezni i da li od Vidala nema ništa, ili će Holanđanin biti bekap za sve tri pozicije saznaćemo veoma brzo.

Može se očekivati da se transfer realizuje pošto De Telegraf nema običaj da kao ekskluzivne izbaci informacije koje nisu proverene. Ipak, čekamo potvrdu iz klub, prelazni rok je blizu kraja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke