Hoće li Sparsi na pijaci rešiti gorući problem? Tri imena u igri!

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.01.2019.
17:58
Izvor: Sportske.net

Totenhem je u velikim problemima zbog povreda.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Ekipa Maurisija Poketina desetkovana je raznim povredama, van stroja je i najbolji strelac ekipe Hari Kejn.

Englez se povredio protiv Mančester junajteda, "Pevci" su doživeli poraz na "Vembliju" od zahuktalih "Đavola", a loše vesti zatekle su ih posle utakmice, kada je obelodanjeno da je će se Kejn na teren vratiti, najverovatnije, tek početkom marta.

Totenhem će igrati veliki broj važnih duela do njegovog povratka na teren, već su i ispali u polufinalu Liga kupa od Čelsija, dok su jedva porazili Fulam (2:1), golom Vinksa u poslednjim minutima.

Fernando Ljorente je jedina opcija za špic, mada su danas stigle i dobre vesti za Sparse, kako je Južna Koreja završila takmičenje na Azijskom kupu, što znači da će se Son uskoro vratiti u pogon.

Ipak, jasno je da bi Sparsima dobro došao još jedan napadač, a do kraja prelaznog roka ostalo je još manje od nedelju dana.

Tri igrača našla su se na radaru kluba, u pitanju su Divok Origi iz Liverpula, Patrik Šik iz Rome i iskusni Đuzepe Rosi, koji nema klub i trenutno formu održava sa Mančester junajtedom.

Bilo je priče i o Toniju Sanabriji iz Betisa, ali je Paragvajac pojačao Đenovu.

Dakle, sve se svelo na tri imena, Rosi deluje kao najlakša opcija, ali je pitanje da li bi malerozni Italijan predstavljao pojačanje za "Pevce".

Origi nije u planovima Jirgena Klopa, uprava "Redsa" bi ga rado prodala, ali je pitanje da li u voljni da pojačavaju rivale u Premijer ligi.

Što se tiče Šika, u Romi nisu zadovoljni onime što je prikazao od kako je stigao iz Sampdorije, bilo je priče i da bi mogao da se vrati u Đenovu, videćemo da li bi Sparsi mogli da umešaju prste.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Saturday, 26.01.2019
02:49

Mislim da im Origi bas ne treba, Sik i Rosi nisu neke opcije ali bolje nego Origi.

avatar
CZYNWA
Friday, 25.01.2019
19:12

Origi i 20M za Aldervejrelda i svi zadovoljni 😏