Hoće li ovom kupovinom Venger umiriti navijače Arsenala

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 15.10.2017.
11:32
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti za navijače Arsenala, nakon ovog neuspeha na gostovanju.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Arsenal je juče poražen od Votforda u okviru osmog kola Premijer lige na "Vikaridž roudu".

Sada su 6. na tabeli sa 13 bodova, ponovo su slabo otpočeli sezonu.

Minulog leta su slabo radili na transfer pijaci, angažovani su samo Kolašinac i Lakazet, prodat je Okslejd-Čemberlejn, to su sve bili dobri potezi, ali morao je Venger dublje da zavuče ruku u džep i angažuje još par pojačanja, rezultati to sada i dokazuju.

Izgelda da je Francuz rešio to da promeni već u januaru, kako je prema pisanju engleskih medija zainteresovan da u redove svoje ekipe preseli najboljeg igrača Lester Sitija Rijada Mareza.

Alžirac je daleko od svoje igre koju je imao kada je sa Lesterom iznenadio svet i osvojio titulu u Premijer ligi, tada je dobio i nagradu za najboljeg igrača Premijer lige, kao i za najboljeg afričkog fudbalera, ali od tada igra na neprepoznatljivo lošem nivou.

Ipak, svima je jasno da je vrhunski fudbaler i da bi prava promena sredine mogla ponovo da ga pokrene, a i sam je izjavio da bi voleo da zaigra za Arsenal, pa bi uprava "Tobdžija" mogla da napravi pravi potez njegovim angažovanjem.

Kako bi Sančez i Ozil mogli da napuste ekipu, možda već i u januaru, jasno je da će Venger morati da pojača ekipu, posebno posle slabog početka sezone, a navodno je uprava kluba sa "Emirejtsa" spremna da već u januaru na adresu "Lisica" pošalje ponudu tešku 30 miliona funti za njegove usluge.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ilija Ikic
Sunday, 15.10.2017
13:08

Prva greška je Lakazet. Gubitnik. U Lionu je davao po 25 golova, ali je Lion bio kilometrima daleko od titule. Druga je Kolašinac. On nema pojma. Ne može nikako da igra ful-beka jer ne zna šta će sa loptom. Centralnog beka takođe ne može. Šta uopšte može? Obe kupovine su propast. Ranije kupovine (Džaka + El Neni) dovode do toga da se lopta može voziti danima bey napredovanja ka golu. Ni jedan od njih dvojice ne ume da da pas unapred. Volkota je trebalo prodati pre nego što su svi shvatili da ne ume da igra fudbal. Samo brzo trči i tačka. Mnogo grešaka vode tome da, iako smo mnogi navikli na Vengera jer vodi Arsenal od kada smo počeli da navijamo, je vreme za rastanak, jer teško da se tolike greške mogu popraviti. Još i to da se svađa sa navijačima koji jedino pesmu imaju za Žirua, koji kod Vengera ne igra, a igra za francusku reprezentaciju.

avatar
Sunday, 15.10.2017
22:04

Meni i dalje nije jasno, zasto Elneni, kada igra, uvek bude taj koji ide napred kod sesnaesterca protivnika? Zasto??? Lik ne zna da odigra na prvu i proigra ikoga. Niti ima tehniku da izaci bar jednog igraca svojim potezom/driblingom. Niti mu je sut toliko dobar da bude opasnost po gol a nisam ga video ni da se nesto pametno krece, tipa utrcava u prostor, izmedju linija i slicno... Jedino sto mogu da zakljucim iz ovoga je da je totalno beskoristan u napadu. Kad nikakva koristi od njega tamo, zasto ga Venger koristi na taj nacin. Zasto??? Ubaci polomljenog Vilsira sa sve cigarom u ustima, pa se kladim da ce ceo tim bolje igrati.

avatar
Stabber
Monday, 16.10.2017
00:37

Lakazet je kilometrima bio daleko jer su PSZ i Monako timovi sa 10x boljim igracima od Lionovih, on je bukvalno sam vukao Lion tamo gde je bio prosle sezone i onih tamo

avatar
Don Carlo
Sunday, 15.10.2017
12:28

Najvece pojacanje je da ti konacno odes

avatar
Sunday, 15.10.2017
12:28

Najveće pojačanje za Arsenal će biti kada Venger okači kaput o klin i napusti stadion za sva vremena.

avatar
HALAMADRID1233
Sunday, 15.10.2017
12:19

Kakav crni Marez,nije on više dobar igrač,trebaju da ciljaju Lemara.Lemar bi im pao kao budali šamar.

avatar
Che Wolfasin
Sunday, 15.10.2017
11:39

Potrebna su Arsenalu mnogo veća pojačanja od ovog. Treba naći zamenu za Sančeza, a to je veoma teško 1- veliki igrači izbegavaju Arsenal, 2- treba izdvojiti minimum 100+ miliona za transfer. Pratim Arsenal već godinama i oni zaista igraju lep fudbal, ali neophodna je titula u PL da bi igrači Arsenal ponovo doživljavali ozbiljno.

avatar
Sunday, 15.10.2017
12:52

Ne mogu da se slozim sa tobom. Arsenal je igrao prelep fudbal, ali to se bas promenilo poslednjih nekoliko godina godina. Po meni sad ne igraju ni lepo niti beleze neke dobre rezultate. Za lepu igru ti trebaju tehnicki potkovani igraci, ne mozes da ocekujes takvu igru kad imas Dzaku, Elnenija i Velbeka u ekipi sa jos 5 defanzivaca. Prosto ne mozes...

avatar
Sunday, 15.10.2017
21:56

Ma ne mora da se gleda ekipa kad su igrali Anri, Berkamp i kompanija. Gledaj samo ekipu u kojoj su ti igrali Ziru, Ramzi, Vilsir, Rosicki, Volkot, Arteta, Hleb, Zervinjo, Kazorla, Song, Arsavin, Narsi i slicni. Niko od njih tad nije bio neka velika zvezda, ali su igrali prelep timski fudbal. Samo kad se setim onog gola protiv Norica, sve me dusa zaboli kad vidim kakve su im sad akcije...

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 15.10.2017
16:18

Tako je ...Arsenal je igrao lep fudbal kad je tim bio sastavljen od tehnicara,Anri,Ljungberg,Pires,Rosicki,Viera,Gilberto Silva,Fabregas,Hleb,Van Persi...Sve igraci koji su puni fudbala u nogama..Bas ne moze da se uporedi ova ekipa sa tadasnjom

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 15.10.2017
11:36

kad se setim samo kako su poredili vengera neki sa Fergusonom.... pa ovaj covek nema pojma, nema 3 trofeja u karijeri. LS je za njega samo san. Upropastio je gomilu plejera...

avatar
Sunday, 15.10.2017
12:59

Vecina igraca se ne proslavi nakon odlaska iz Arsenala. Cast izuzecima. Moje vidjenje je sledece. Arsenu das igrace koji ima neki potencijal za prosek (ne da budu superstarovi), on od njih napravi dobre igrace koji igraju kod njega dobro. Nakon toga neki uspeju, neki ne. Das mu igrace sa potencijalom, on od njih napravi odlicne igrace (ako ih ne zezaju povrede) i neki od njih postanu medju najboljima na svojim pozicijam. Primer Anri i Fabregas koji je tada bio medju najboljim veznjacima sveta. Problem je sto on vise ne kupuje prvu klasu igraca i pretvara ih u zvezde, nego kupuje one sa drugorazrednim potencijalom i neke od njih pretvori u prvu klasu, ali prosto ne mogu vise od toga. Mada u poslednje 2 godine vise ni to ne radi.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 15.10.2017
16:21

Ako sto moze za Vengera da se kaze to je da nikad ni jednog igraca nije upropastio...NEgo slobodno svaki igrac koji je igrao kod njega moze da mu bude zahvalan,i jeste mu zahvalan.