Hoće li ovo ubrzati razlaz, veto za Murinja?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.11.2018.
16:43
Izvor: Sportske.net

Odnosi uprave i portuglaskog stručnjaka odavno nisu idealni.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Mančester junajted se muči ove sezone, krivaca ima puno, atmosfera u klubu je loša, Murinjo ne veruje direktoru Edu Vudvardu, isto je i u suprotnom smeru, "Posebni" se ne slaže i sa nekolicinom igrača, a sve se to odražava na rezultate kluba.

Često se piše o Murinjovoj smeni, ali se čini da to nije tako realno, jer bi klub morao Portugalcu da isplati ogromno obeštećenje u slučaju otkaza.

Ipak, neće ni popustiti pred Portugalcem, poznato je da Murinjo želi jednog štopera i krilo već u januaru, ali mu uprava neće ispuniti želje, makar ne u potpunosti.

Letos je Portuglac tražio nekolicinu štopera, nijedna od njegovih ideja se nije dopala upravi, a stanje se po svemu sudeći nije promenilo.

Mina je završio u Evertonu, uprava je smatrala da je rizik potpisati Džeroma Boatenga zbog povreda, dok nisu želeli da preplate 30-godišnjeg Aldervejrelda, koji bi narednog leta mogao da postane i slobodan igrač.

Tako su došli do svog rešenja, njima se dopada Hari Megvajer i voljni su da ga stave Murinju na raspolaganje u narednom prelaznom roku.

Bilo je i letos priče o ovom transferu, ali je engleski reprezentativac nakon odličnog Mundijala bio preskup.

Na "Old Trafordu" veruju da je euforija od Mundijala splasnula i da će štoper Lestera biti nešto dostupniji u januaru, a pritom su se uverili i u njegove kvalitete ove sezone, pa više nemaju problem da se pošteno otvore za njegovo angažovanje.

Jasno je dakle da su u Junajtedu svesni situacije u poslednjoj liniji tima, koja razočarava iz utakmice u utakmicu, ali neće prepustiti Murinju da rešava te probleme, možda baš jer ga ne vide još dugo na klupi ekipe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Mikša
Friday, 02.11.2018
01:52

Ako dodje, odigrace prve 2, 3 utakmice. Bice krivac za primljene golove i Murinjo ce da ga zakuca za klupu, a onda natpisi da je to Vudvordovo pojacanje.

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 01.11.2018
22:23

Mislim da je jasno da Mina nije nikakav igrac a Boateng, pa njegovo vreme je davno proslo ja bih rekao. Kao i Murinjovo - covek voli gotov proizvod, kupuje igrace od po 30 godina da bi nesto osvojio ali to vise ne ide tako i sada je vreme da naplati u nekoj kini svoje ime.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 01.11.2018
19:42

Megvajer nije nesto mnigi kvalitetni jedino ako bi prihvatili Jonesa ili Smallinga uz doplatu za njega to bi bilo ok a ovako bolje dovesti nekog kvalitetnog stopera

avatar
Antihepi
Thursday, 01.11.2018
18:01

Брката верзија Фила Џоунса,само са брковима...

avatar
RedDevil612989
Thursday, 01.11.2018
19:35

Kao i vecina engleza precenjen. Fudbaler koji ima snagu ali mu zato mu manjka pameti i brzine.

avatar
Antihepi
Thursday, 01.11.2018
23:31

Управо. 100 милиона и доведеш Кулибалија,или 50 за Алдерверелда.