Hoće li navijači Junajteda imati priliku da izvižde Pogbu posle vesti iz Italije?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 11.11.2018.
10:17
Izvor: Sportske.net

Po svemu sudeći ne, na Apeninima podgrevaju vatru, ali čini se da Pogbu nećemo gledati u gradskom derbiju...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Italijanski mediji su prepuni priča o Polu Pogbi, navodno je u razgovoru sa Ultrasima posle meča kada je otišao do južne tribine rekao da želi da se vrati u klub, da će učiniti sve, ali da se pita Junajted.

Posle je Mino Rajola spustio loptu na zemlju uz reči da su sada odnosi sa Murinjom korektni i da Francuz poštuje ugovor i obaveze koje ima.

Ali, u Engleskoj i dalje tvrde da nije odustao, on ne želi da ostane na "Old Trafordu" i to ima sve manje veze sa Murinjom. Smetaju mu kritike, pritisak, oseća da tim nema kvalitet za neke veće stvari i pored iznenađujuće pobede u Torinu.

Sa druge strane i njegov učinak u Junajtedu, pa i na meču protiv Juventusa iako je srećno dao gol za pobedu nije blistav, Pogba je u 120 mečeva za Đavole" dao 20 golova i imao 22 asistencije, u velikim utakmicama retko kada je opravdao očekivanja, a posle dve i po godine nije definisana njegova pozicija u timu.

Nedavno je bivši igrač Junajteda, Daren Flečer rekao da Ferguson nije mogao da zamisli da Pogba igra u veznom redu sa samo još jednim fudbalerom do sebe i da u formaciji 4-4-2 nije imao šta da traži.

Bilo kako bilo, Francuz će ovog jutra pokušati poslednji put da se spremi za meč, tačnije on je gotovo sigurno van konkurencije, povređen je, Murinjo ne želi da rizikuje sa nespremnim igračem, ali se vraća Lukaku.

Junajted gostuje na "Etihadu" protiv šampiona, Murinjo u prethodne dve godine nije izgubio od Gvardiole na strani, pobedio je u jednom meču, a bilo je 0:0 u drugom...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 11.11.2018
12:19

Nevezano za Pogbu, Junajted vec odavno ne lici na tim. Ocigledno je da ni dolazak Pogbe nije nista znacajno promenio, posto se ocekivalo da ce igra biti na nivou one dok je igrao za Juventus. Medjutim, uzeci u obzir da nam je i trener odavno izgubio kompas, potrosio silne pare da dovede pojacanja i istovremeno kuka kako mu uprava ne daje sredstva za ta ista, jasno je da nam se ne pise dobro ni u narednom periodu. Nazalost kad moram da kazem, protiv City se mozemo nadati samo da primimo sto manje golova.

avatar
Antihepi
Sunday, 11.11.2018
11:53

Мислим да неиграње Погбе повећава наше шансе за добрим резултатом. Матић-Ерера-Фред средина. Надам се да ће Ерера да игра.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 11.11.2018
11:53

Lukaku se vraca znaci junajted gubi

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 11.11.2018
11:33

Lukaku ne sme da pocne nikako

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 11.11.2018
11:31

Fleč je apsolutno u pravu.. Za Pogbom moraju trojica da krpe rupe.. Tu trebaju radilice poput Kerika, Kina, Fleča i sličnih igrača..

avatar
Medison
Sunday, 11.11.2018
11:31

Nek ide vise, uverili smo se sto puta da nema kvalitet za Junajted