Hoće li Mitar napustiti Fulam? Oglasio se i Jokan

Autor: Darko Mitrović
subota 21.04.2018.
11:20
Izvor: Sportske.net

Zimus je doneo najbolju moguću odluku, neće valjda da na leto sve pokvari?

Screenshot/Twitter/Sky Bet Championship
Screenshot/Twitter/Sky Bet Championship

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović briljira ovog proleća u dresu Fulama i to se može reći posle gotovo svake utakmice ekipe Slaviše Jokanovuća u Čempionšipu, sa popularnim Mitrom u timu.

Sinoć su upisali još jednu važnu pobedu u trci za plasman u Premijer ligu, savladali su Milvol sa 3:0, Mitrović je postigao treći gol, a ima velike zasluge i za prvi koji je delo Rajana Sesenjona.

Posle meča, engleski novinari postavili su treneru Jokanoviću pitanja u vezi sa mogućnostima ostanka Mitrovića i u narednoj sezoni u Fulamu.

''On radi sjajnu stvar za nas, klub je doneo pravu odluku kada ga je angažovao da nam pomogne.

Ne znam šta će se dogoditi u budućnosti, pre svega on je fudbaler Njukasla i pred njim je Svetsko prvenstvo. Ja znam da je on zaista srećan ovde i u klubu i u gradu i sigurno zna da sam i ja prezadovoljan njegovim igrama.

Sve je otvoreno. S jedne strane ja bih voleo da on ostane sa nama, verovatno i on želi to isto, ali videćemo šta je realno da se dogodi. To već nije pod mojom kontrolom...'',
priznaje Jokanović.

Jasno je, ako Fulam uspe da izbori plasman u Premijer ligu, imaće velike šanse da ga zadrži u svojim redovima, ali ako ostane u Čempionšipu, to već ne bi bilo realno, s obzirom da je srpski napadač ovog proleća pokazao da zaslužuje da igra u (naj)jačoj ligi.

Da li će to onda opet biti u Njukaslu odakle je zimus jedva čekao da ode, ili u nekom drugom premijerligaškom klubu, videćemo vrlo brzo. Podsetimo, već se pominju i Kristal Palas, Barnli, Vest Hem...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Sunday, 22.04.2018
00:17

Sve zavisi od toga ko ce biti trener Njukastla sledece sezone, ako ostane Benitez, a Fulam se plasira u Premijer ligu, Mitrovic mora da zatrazi transfer i da postane zvanicni igrac Fulama.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 21.04.2018
18:34

Gledam sad listu strelaca lige, neverovatno da igrac koji je prvi mec igrao februara se kotira tako visoko. Prvi strelac lige 19 golova na preko 40 meceva a Mitro 11 na isto toliko.