Hoće li Marotin poziv ubediti "Jorgandžiju"?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.08.2015.
20:08
Izvor: Sportske.net

Prvi operativac Juventusa Đuzepe Marota u utorak je obavio telefonski poziv kojim je pokušao da finalizira transfer levog beka Atletiko Madrida.

BETA/AP Photo/Andres Kudacki
BETA/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Nova sezona u Seriji A kuca nam na vrata a generalni direktor Juventusa Đuzepe Marota daje sve od sebe kako bi Masimilijanu Alegriju ispunio još jednu želju.

Prvi operativac "Stare Dame" u utorak je obavio telefonski razgovor sa Brazilcem Giljermom Sikerom kako bi ga ubedio da prihvati ponudu Juventusa i preseli se u Torino.

Kako navode italijanski mediji, Juventus je još ranije dogovorio detalje vezane za transfer levog beka Atletiko Madrida ali je "zapelo" prilikom pregovora sa Brazilcem koji i dalje vaga opcije.

Giljermo Sikera nada se da će do kraja prelaznog roka dobiti ponudu Pari Sen Žermena koja bi bila unosnija od Juventusovih 2.6 miliona za četvorogodišnju saradnju.

Šampion Italije užurbano radi na pronalaženju alternative za Patrisa Evru a spekuliše se da bi pozajmicu Giljerma Sikeru platio 1.8 miliona evra uz mogućnost da na kraju sezone plati još 6 miliona kako bi otkupio ugovor levog beka Atletiko Madrida.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 11.08.2015
20:17

Jos jedna nasa zelja, ali ne u ovom prelaznom roku, da budem iskren:-)

avatar
Japanac
Tuesday, 11.08.2015
21:37

To je brate,vasa zelja je svaki igrac...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 12.08.2015
16:05
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 12.08.2015
12:43

ne njihova zelja je kup uefa za pocetak