Hoće li kapiten Milana u treću ligu?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 17.10.2018.
08:17
Izvor: Sportske.net

Na marginama tima, čeka da mu istekne ugovor, ali da li će otići pre juna?

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Rikardo Montolivo je bio kapiten "Rosonera", ali ga je Đenaro Gatuzo praktično eliminisao.

Bilo je problema između njih dvojice, Montolivo, bivši italijanski reprezentativac koji je bio kapiten i Fiorentine sada nije u konkurenciji za tim.

Čak je ove nedelje trenirao sa omladincima, umesto sa igračima koji su ostali u klubu jer nisu imali reprezentativnih obaveza.

Ima poziv iz novog kluba Silvija Berluskonija, Monce, dvoumi se, ovaj tim je u trećoj ligi, ali se očekuje da će na kraju godine ući u Seriju B. Montolivo je bliži soluciji da sačeka jun i kao slobodan igrač ode u Moncu, mada bi mogao da se dogovori sa Milanom o odšteti za ostatak sezone i već u januaru se preseli kod Berluskonija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Wednesday, 17.10.2018
09:54

Milan former owner Yonghong Li enlisted among people prohibited from leaving China for accumulated debts. He also got his Chinese passport seized.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Wednesday, 17.10.2018
09:54

Flamengo announced club board will hold a press conference tomorrow at 10 AM (Brazil time) to reveal the details of Paquetá’s transfer to Milan.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Wednesday, 17.10.2018
08:46

BIVSI kapiten. Abate, Zapata i on nece ostati u Milanu jer im isticu ugovori (nazalost, to je mozda i jedini razlog, inace bi ostali jos), a nadam se da ce im se pridruziti i stariji Donaruma i Bertolaci pa i Mauri, mozda i Borini za najkasnije godinu dana- Bakajoko, Strinic (da, i on jer, objektivno gledano (a kako drugacije:-D), nema kvalitet za nas) i Halilovic se podrazumevaju...