Hoće li Junajted ipak angažovati veliko pojačanje do kraja naredne nedelje?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.10.2020.
15:46
Izvor: Sportske.net

Nije gotovo.

. EPA-EFE/Oli Scarff
. EPA-EFE/Oli Scarff

Povezane vesti

Mančester junajted je u smiraj prelaznog roka angažovao četiri pojačanja, dva koja će odmah pomoći ekipi i dva za budućnost.

Jasno, Aleks Telješ iz Porta i Edinson Kavani, koji je stigao kao slobodan igrač, biće velika pojačanja za ekipu Ole Gunara Solskjera, dok će mladi Fakundo Pelistri i Amad Traore strpljivo čekati na svoju priliku.

Ipak, još uvek nije rešeno pitanje desnog krila, iako dva pomenuta mlada igrača igraju na toj poziciji, ali je jasno da oni neće odmah moći da pomognu ekipi.

Tako su "Đavoli" pokušavali da angažuju Usmana Dembelea iz Barselone, nisu se dogovorili, rok za angažovanje novih igrača je prošao.

Junajted ipak ima još vremena.

Naime, klubovi iz Premijer lige imaju fore da do kraja sledeće sedmice angažuju i pojačanja iz nižig rangova takmičenja u Engleskoj.

To znači da mogu da dovede pojačanja iz Čempionšipa, a jasno je da u drugom rangu ima itekako primamljivih igrača i za najveće klubove u zemlji.

Jedna od njih je svakako i Ismaila Sar iz Votforda, koji je ovog leta bio interesantan i Liverpulu, ali upravo i Junajtedu.



Engleski mediji tvrde da još ništa nije gotovo, Votford je odbio ponudu poslednjeg dana pijace za pozajmicu uz opciju otkupa.

"Stršljenovi" našeg Vlade Ivića zahtevaju da zainteresovana strana odmah otkupi hitronogog Senegalca, ne žele da ga puštaju na pozajmicu.

Dve strane dakle još uvek mogu da se dogovore, klub sa "Vikaridža" traži oko 50 miliona evra, jasno je da to Junajted neće platiti, videćemo da li će se Ed Vudvord sa svojim saradnicima odlučiti da pošalje novu ponudu, iako je istekao rok za registrovanje igrača za grupnu fazu Lige šampiona.

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 07.10.2020
15:52

Bolje Benrahmu da dovedu, Sarr po meni nema nista sem brzine a takvog vec imamo cak nije ni lijevak ne treba nam jos jedan D.James.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 07.10.2020
15:49

A Kavani nije veliko pojacanje?! I Milanu treba desno krilo, a kamo lepe srece da nam samo to treba, mi nismo resili ni desnog beka, ni desnog stopera, ni zamenu za Kesija, ali, ni levog beka, ni rezervnog centarfora. Jedino sto je dobro u citavoj prici je sto ce zimski prelazni za tri meseca, doduse, mislim da to u nasem slucaju i nece predstavljati neku razliku i biti od velikog znacaja, videli su da su se opekli na primeri Pakija i Pjone pa nemaju vise nameru da se ispaljuju, ovo leto je bila nasa velika sansa.

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 07.10.2020
19:32

Doveli beka koji može da igra obe strane. Najveći problem je rezervni defanzivac