Hladan tuš za "Neroazure" - "Ako sam Interista ne znači da ću zaigrati za njih!"

Autor: Stefan Matić
petak 01.02.2019.
21:00
Izvor: Sportske.net

Mladi štoper Atalante ostaje zagonetan.

EPA/VENEZIA FILIPPO
EPA/VENEZIA FILIPPO

Povezane vesti

Već smo pominjali da Atalanta "žari i pali" ovogodišnjim "Kalčom" sa svojim igračima poput Duvan Zapate i "Papu" Gomezom, ali ovaj mladi italijanski štoper je uspešan i u svojim dužnostima ali i ofanzivnim takođe.

Reč je o dvadesetdvogodišnjim Đanluki Manćiniju koji iako po vokaciji defanzivac već uspeo da postigao pet golova u Seriji A i time skrene pažnju velikih klubova, pre svih svojih miljenika "Neroazura".

"Transfer u Inter samo zbog mojih simpatija prema klubu? Ne, za sada ne. Mediji tako pišu jer bi onda to bila lepa priča"

"Moja familija je bila naklonjena Interu, sada su Atalanti zato što igram tu i obožavam Bergamo. Ključ svega je bez nedoumice Gasperini. Videćemo šta će se dešavati u budućnosti", završio je mladi Manćini.

mancini
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Štoper Atalante je pored Intera privukao interesovanje "Vučice" i još par premijerligaša tako da ostaje da se vidi da li Morata može ugrabiti talentovanog defanzivca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Friday, 01.02.2019
23:37

On je rekao da su svi navijaci Intera, ali da pored Intera navijaju za Atalantu zbog njega. Inace mladi Bastoni igra sve bolje, pozvan je i u reprezentaciju. De Fraj, Skriniar, Godin, Bastoni top stoperska ekipa tako da nema potrebe za Mancinijem

avatar
INTERnacionalist
Friday, 01.02.2019
22:43

..zbog cega hladan tuš? Momsk je realan, mislim da bi mu bio vrhunski potez da ode na ljeto u tim u kojem mu je konkurencija Škrinjar,Godin i De Fraj...da je srednjak pa ajde al stoper..

avatar
Anonymous Official
Friday, 01.02.2019
22:21